Hjem » Shop » Halskæder » Unity – howlit og rosenkvarts

Unity – howlit og rosenkvarts

495.00 kr.565.00 kr.

Specifikationer

Unity - howlit og rosenkvarts

Howlit og rosenkvarts er et ægte makkerpar og findes ofte sammen. De begge har en mild og kærlig energi og støtter hinanden i at minimere vrede og finde ind til en mere kærlig vej. Sammen kan de støtte dig i at finde ind til din kerne og kigge kærligere på dig selv. Måske du ikke har lyttet til dine behov længe og derfor ikke rigtigt kan mærke dem mere. Så hvis du ønsker at åbne op for dine behov og den du er, så er howlit og rosenkvarts en virkelig god kombination.

Howlit

Howlit er en fantastisk hjælper til dig, hvis du har svært ved at finde ro og har mange myldertanker. Den kan derfor også hjælpe dig, hvis du har problemer med at falde i søvn. Har du svært ved at håndtere vrede og angst, kan howlit understøtte dig i at være mere tålmodig og hjælpe dig med at finde ro. Howlit er også en god sten at bære, hvis du skal styrke din hukommelse og øge din lyst efter ny viden. Howlit er rigtig god hvis du ønsker at forstå dig selv dybere.

  • Chakra – Hjerte chakra
  • Stjernetegn – Tvilling
  • Element – Luft

Rosenkvarts

Rosenkvarts er den ultimative kærlighedskrystal. Dens beroligende vibrationer genskaber tillid og harmoni og åbner hjerte chakraet op for kærlighed, venskab og dyb indre healing. Lider du af hjertesorg og tab er rosenkvarts en rigtig god krystal at bære, da den vil berolige og trøste dig i svære tider, så hvis du ønsker mere kærlighed i dit liv, er rosenkvarts, krystallen for dig.

  • Chakra – Hjerte Chakra
  • Stjernetegn – Tyr og vægt
  • Element – Jord og vand

Intentioner

Du kan sætte en intention i din Unity - howlit og rosenkvarts halskæde som en ekstra støtte. Jeg har skabt nogle eksempler, for at hjælpe dig lidt på vej

  • Jeg stopper op og mærker efter
  • Jeg ser kærligt på mig selv - hver dag
  • Når jeg mærker vrede, ved jeg, at der ligger mere bag ved som jeg er udforskende på

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. specielt. Unity - grøn jade og akvamarin - howlit i 6 mm og rosenkvarts i 8 mm sammen med en forgyldt sølv/sølv perle på 4 mm.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel