Læs mere om calcits egenskaber

Calcits betydning

Calcit kommer i mange forskellige farver, blandt andet gul, blå, orange, grøn og rød. Det er en form for kalk sten  – calcit kommer fra det tyske navn calcit, der betyder kalksten. Calcit findes overalt på kloden og der findes over 300 forskellige calcit arter.

Overordnet har calcit de egenskaber, at de gør sindet roligt og bringer klarhed og forbinder følelseslivet med de rationelle tanker. Den er et boost af energi og den støtter i at rense de negative energier.

calcit, calcite, blå calcite, om calcit, egenskaber for calcit

Egenskaber for blå calcit

Den blå calcit støtter op om hals chakraet. Det er her man finder evnen til at tale frit og uden bekymringer. Hvis du ofte føler dig misforstået eller ikke kan få dine ord frem, er den blå calcit en rigtig god hjælper.

Den blå calcit har en evne til at bringe ro og harmoni. Blå er en meget spirituel farve og denne egenskab bringer den blå calcit også med sig. Ved at bruge blå calcit aktivt til fx meditation, kan man  udvide sin spirituelle bevidsthed og  psykisk empati.

Blå calcit er særlig god til dig, der føler dig genert og utilpas i store flokke. Den er en god støtte, hvis du ønsker at bringe dig og din mening frem og hvile i at du er god som du er.

  • Ro og harmoni
  • Spiritualitet
  • Kommunikation
  • Chakra: Hals
  • Stjernetegn: Fisk og krebs