Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Den kreative – gul aventurin (guld)

Den kreative – gul aventurin (guld)

449.00 kr.

Specifikationer

Den kreative

Den kreative er lavet i gul aventurin og står for kreativitet, optimisme og evnen til at se nye muligheder. Den kan støtte bæreren i at opnå et højere selvværd og mærke en glæde i livet. Har du en lille pige eller dreng, der elsker at finde på nye og sjove tiltag, som altid kommer hjem med 100 tegninger fra institution og skole og som finder på de skøreste lege, så er den gule aventurin en rigtig fin lykkeamulet for både dig og dit barn. 

  • Kreativitet i leg og fantasi
  • At skabe balance og selv refleksion 
  • Optimisme og nye muligheder
  • Øge selvværdet ved at øge dit mod
  • Empati og glæde
  • Stjernetegn: Vædder og løve

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden. 

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en forgyldt sterling sølv anker kæde,  Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 45 cm vil være til en voksen/teenager og hvis du vælger 37,5 passer den bedst til en baby eller barn.

Se også alle de smukke og ægte krystaller i høj kvalitet på dette link

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm