Hvordan kan man bruge krystaller?

Hvad er de forskellige krystallers betydning? Hvordan kan bjergkrystal hjælpe mig? Og hvordan renser jeg min ametyst? Her kan du læse alt om krystallernes betydning og deres egenskaber. Under hver krystal finder du lidt om krystallernes historie og om de intentioner man kan sætte i krystallerne.

Hvad er krystaller

Krystaller har været undervejs igennem millioner af år. De er startet i flydende tilstand og har efterfølgende været under hårdt pres og høj temperatur. Miljøet gør, at væsken går fra flydende til fast form, hvor opbygningen dannes i en utroligt velorganiseret struktur. Hvilken krystal, der kommer ud af det, afhænger af de mineraler der er tilstede undervejs samt temperatur og tryk.

Se de forskellige krystaller jeg forhandler lige her

Hvad kan de forskellige krystaller?

Alt omkring os er energi. Det er ikke blot i den spirituelle verden, at det er en anerkendt tilgang til verden, men også i kvantefysikken ved man, at alt er energi. Måske du også kender det som spirit eller en specifik følelse du får i kroppen når du sanser en følelse.

Det vil sige, at én krystals energi er anderledes end en anden. Det er forskellige årsager til at krystallernes energi er forskellige, men det afhænger blandt andet af krystallens farve, mineral og struktur. Dyk dybere ned i krystallernes betydning og egenskaber under hver enkelt krystal.

 

krystaller, krystallers betydning, læs om krystaller, sten og krystaller, ægte krystaller
krystal halskæder, krystal halskæde, krystal smykker, rå krystal halskæder, citrin, akvamarin, guld rutil, bjergkrystal, ametyst

Krystal smykke

Når du bærer din krystal som smykke er det en nem måde at have din krystal med dig hvor end du går. Der bliver ofte en tæt forbindelse mellem dig og krystal smykket og du kan hurtigt føle, at du har en ekstra ven i dine krystal smykker. Hvis du ønsker yderligere støtte, så husk endelig at sætte en intention i din krystal

Se de halskæder med betydning jeg laver lige her

Hvad er en intention?

Krystaller og intentioner er en perfekt måde at anvende krystallernes energi på. Krystaller kommer med hver deres energi og hvis du sætter en intention i der passer sammen med krystallen har du altså et virkelig powerfult energi redskab.

Hos Spirit of Wonder kan du købe ægte krystaller. Jeg sælger ikke krystaller som er menneskeskabte fordi energierne for mig er off. Jeg elsker de forskellige krystallers betydning og ikke mindst krystallernes historie gennem millioner af år, så derfor er det en beslutning jeg traf da jeg startede Spirit of Wonder.