Om Spirit of Wonder

Tak fordi du har fundet vej til min lille butik. Her kan du finde krystal smykker og interiør. 
Alt jeg laver er skabt med det formål at støtte dig i den proces du er i og hjælpe dig med at sætte gavnlige intentioner for din rejse. Når du vælger et produkt fra Spirit of wonder, vælger du et produkt, der er designet og håndlavet af mig her i Danmark eller i Indien hos en skøn og dygtig familiejet lille virksomhed. Jeg har udvalgt og sammensat hvert et smykke og hvert et ophæng med det for øje, at de skal skabe kærlighed og varme i og omkring dig.
Jeg har en stor kærlighed til naturen, og den er derfor også min største inspiration, når jeg finder nye produkter til Spirit of Wonders kollektionen. Derfor består alle mine produkter enten af naturmaterialer, eller også er de inspireret af symboler i naturen.
Jeg bruger især krystaller i mine designs fordi de kan noget helt specielt. Det er små historier fra jorden, dannet over millioner af år. Udover at være smukke gaver fra Moderjord, besidder de enkelte krystaller en masse skønne egenskaber, der går ind og kan påvirke dig i en helt særlig grad.
Mit ypperste formål med Spirit of Wonder at vække glæde hos dig, når du går med smykkerne eller ser på dine ophæng i dit hjem.
Velkommen til jeg er så glad for, at du er her og jeg håber, du finder, hvad du søger i mit lille univers
Scroll til toppen