Her kan du læse

Om Spirit of Wonder

Tak fordi du har fundet vej til min lille butik. Her kan du finde krystal smykker og interiør. 

I 2019 skabte jeg Spirit of Wonder med det formål at designe og skabe smykker, der bringer støtte til bæreren. Gennem positive intentioner, der er koblet til hvert smykke, er man ikke alene i den proces man går igennem. Jeg er inspireret af positiv psykologi og spiritualitet. Tanken om, at alt er energi og at ens tanker med støtte fra et fysisk objekt, kan flytte ens tanker og sind til et rarere sted at være.

Jeg fandt selv støtte i den spirituelle verden da jeg i 2019 gik ned med stress og ikke kunne tænke to sammenhængene tanker. Samtidig gav min hobby med at lave smykker en ro jeg ikke fandt andre steder. Kombinationen af de to kom til mig, da jeg selv fandt støtte i et af de smykker jeg havde lavet. Jeg havde sat en intention om at skabe ro for mig selv – og det virkede. Hver gang jeg holdt om smykket, mindede det mig om den ro, jeg havde lovet at skabe for mig selv.

Jeg har så længe jeg kan huske været fascineret af oldtiden og hvordan man den gang levede i sync med naturen. Også smykker og design fra bl.a. bronzealderen, Indien og oldtidens Grækenland inspirerer mig. Derfor kan du måske se referencer i mine designs til den tid.

 Jeg bruger især krystaller i mine designs fordi de kan noget helt specielt. Det er små historier fra jorden, dannet over millioner af år. Udover at være smukke gaver fra Moderjord, besidder de enkelte krystaller en masse skønne egenskaber, der kan påvirke dig i en helt særlig grad.

Mit ypperste formål med Spirit of Wonder at vække glæde hos dig, når du går med smykkerne eller ser på dine ophæng i dit hjem.

Velkommen til jeg er så glad for, at du er her og jeg håber, du finder, hvad du søger i mit lille univers.

Bemærk: Jeg arbejder ikke fuld tid med Spirit of Wonder og derfor sender jeg kun 1-2 gange om ugen og svarer ikke på mails hver dag. Jeg har en dreng med autisme og angst, samt en lille pige, der også har brug for mig og det er disse to, der har min største prioritet. Jeg håber på din forståelse i den henseende. 

 

Mette Køstner, Spirit of Wonder, kvindelig iværksætter, iværksætter, smykker

suspendisse

Disclaimer

Krystaller skal anses som en ekstra hjælp til din personlige rejse. Derfor gør krystallerne altså ikke arbejdet for dig. De kan hjælpe med at understøtte dig i din udvikling eller dit behov, men udviklingen kommer fra dig. Tænk på krystaller som en amulet, du programmere din intention ind i. Hver gang du bliver usikker kan du herefter holde om dit smykke og vide, at du er holdt og støttet i din intention og fra din krystal. En intention er kort fortalt det du ønsker skal ske for dig. Hvis du fx ønsker større selvværd, mere power eller at forbedre din kommunikation.

Du kan gøre følgende (eller mærke ind i hvad der føles rigtigt for dig): Sæt dig et roligt sted med din krystal/dit krystal smykke. Træk vejret dybt ned i maven og find ind til hvad du ønsker. Formuler din sætning som skal lede dig hen i den retning du ønsker. Fx: “Jeg elsker mig selv for at være en kærlig, stærk og vis kvinde.” Hver gang du holder din krystal eller dit smykke, skal du huske dig selv på netop denne sætning og gentage den for dig selv.

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem (både fysisk eller psykisk), bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse.

Derudover vil jeg gerne tilføje, at når jeg her eller på de sociale medier snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen research, men sørg endelig for selv at undersøge nærmere, hvis du vil vide mere. Der findes mange bøger og internet sider, hvor du kan blive klogere.

Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte. Nogle vil tydeligt mærke, at de støtter en og andre vil ikke kunne mærke det.

Boho heks, krystal heks, smykker med krystaller, Spirit of Wonder