Vandbæreren – sten og krystaller

  • Født mellem 20. januar og 18. februar
  • Element: Luft

Vandbæreren er det mest innovative, progressive og humanitære stjernetegn. Man finder ofte stenbukken i gang med et oprør eller ved at planlægge en revolution indenfor for stort eller småt. De har også en sensitiv side, som dog ofte ikke ses på grund af deres kampklare attitude, der dækker over deres behov for at ændre tingenes tilstand. Man ser ofte vandbæreren i nyeste modetøj, der viser deres rebelske side. Vandbæreren er et lufttegn, hvilket betyder, at deres energi forbindes til sindet og de er dermed nysgerrige, intellektuelle og meget sociale mennesker. Vandbæreren er ikke en fan af autoriteter, men ønsker ofte at gøre tingene på deres måde. At leve et liv frit efter eget skema er et af vandbærerens højeste ønsker. Stjernetegnet vandbæreren er en fri sjæl, der elsker at være sammen med mange mennesker og i konstant flow i forhold til hvor næste idé fører dem hen.

Fordi vandbæreren ofte har blikket fæstnet på et højere formål, kan han/hun glemme de personer, der er nærmest såsom familie og venner. Derfor vil det være til gavn for vandbæreren at huske, at forandringer ofte starter i det små og nære. Idet vandbæreren er et fast lufttegn, er han/hun også meget stædig og stålfast i sine vaner og tanker – noget der både kan være en hjælp og en hindring i deres drømme og ønsker.

Krystaller der passer godt sammen med vandbærerens energi

  • Ametyst: Bringer en højere forbindelse til din intuition når vandbæreren skal planlægge og skabe sin næste revolution. Minimerer stress og bringer tålmodighed på rejsen mod en bedre verden
  • Labradorite: Bringer en unik kombination af tålmodighed og passion og er dermed en perfekt makker til næste opgør for vandbæreren.
  • Pyrit: Støtter i at manifestere sine drømme. Bringer en klarhed på hvilken vej man skal gå for at komme derhen man ønsker

Krystaller, der støtter op om det vandbæreren skal øve sig på

  • Akvamarin: Hjælper vandbæreren til at transformere tanker til handling. Bringer medfølelse og empati til sine nærmeste og sig selv. Støtter i at føle sig tilfreds som den man er. 
  • Rosenkvarts: I og med vandbæreren ofte tænker på et højere formål, har de en tendens til at glemme dem selv og dem tæt på. Rosenkvarts kan bringe mere kærlighed til vandbæreren og dem omkring. Bringer også en taknemmelighed for det man har.
  • Månesten: Skaber en tættere forbindelse til sine følelser og dermed opnå en større emotionel balance. Vandbæreren kan nogle gange føle sig afstumpet fra sit følelsesliv fordi han/hun er på en højere mission.

Billede fra Pinterest

vandbæreren, stjernetegnet vandbæreren krystaller, krystaller halskæder

Krystaller der passer godt sammen med vandbærerens energi:

Ametyst

Bringer en højere forbindelse til din intuition når vandbæreren skal planlægge og skabe sin næste revolution. Minimerer stress og bringer tålmodighed på rejsen mod en bedre verden

Lidt mere om ametyst

– Frigørelse af afhængighed og dårlige vaner

– Hjælper under meditation til at stilne ens tankestrøm

– Indre fred og healing

– Spirituel bevidsthed

– Chakra – Det tredje øje chakra, Krone chakra

Labradorite

Bringer en unik kombination af tålmodighed og passion og er dermed en perfekt makker til næste opgør for vandbæreren.

Lidt mere om labradorite

– Transformation

– Viljestyrke

– Styrker fantasien

– Hjælper mod frygt og usikkerhed

– Chakra: Hals, tredje øje, krone chakra

Pyrit

Støtter i at manifestere sine drømme. Bringer en klarhed på hvilken vej man skal gå for at komme derhen man ønsker

Lidt mere om pyrit

– Viljestyrke og power

– Succes og velstand

– Øger din intuition

– Intelligens, læring og klarhed

– Kreativitet og problemløsning

– Chakra: Rod chakra og solar plexus

Krystaller der støtter op om det vandbæreren skal øve sig på:

Akvamarin

Hjælper vandbæreren til at transformere tanker til handling. Bringer medfølelse og empati til sine nærmeste og sig selv. Støtter i at føle sig tilfreds som den man er.

Lidt mere om akvamarin

– Beroliger

– Klarhed i kommunikation

– Bringer fred, ro og balance

– Opildner gammel kærlighed

– Chakras – Hals chakra

Rosenkvarts

Vandbæreren tænker ofte på et højere formål, og har derfor en tendens til at glemme dem selv og dem tæt på. Rosenkvarts kan bringe mere kærlighed til vandbæreren og dem omkring. 

Lidt mere om rosenkvarts

– Ubetinget kærlighed

– God mod stress og angst

– Moderskab, fertilitet og graviditet

– En god støtte i dårlige tider

– Emotionel healing

– Chakra – Hjerte Chakra

Månesten

Skaber en tættere forbindelse til sine følelser og dermed opnå en større emotionel balance. Vandbæreren kan nogle gange føle sig afstumpet fra sit følelsesliv fordi han/hun er på en højere mission

Lidt mere om Månesten

– God til nybagte mødre

– Beroliger ustabile følelser og stress

– Bringer det bedste frem i folk

– Balancerer din cycklus

– Chakra – Tredje øje chakra og solar plexus chakra