Her kan du læse

Om krystaller

Krystaller har været brugt siden tidernes morgen til hellige ritualer og som beskyttende amulleter. Så tidligt som for 60.000 år siden har man fundet perler udskåret i mamuet i Rusland og i amuletter i rav for 30.000 år siden i Storbritanien. I det gamle ægypten brugte man krystallerne til magiske amuletter og i særlige ritualer. Det er derfor ikke noget nyt, at vi mennesker oplever en stærk forbindelse til de smukke krystaller og de sidste år, er der igen kommet en stor interesse for krystaller i takt med, at vi mennesker ønsker at forbinde os mere til naturen og er blevet mere nysgerrige på vores spirituelle selv. Nedenfor kan du læse mere om udvalgte krystallers betydning og den energi de støtter os i.

betydning krystaller, rå krystaller, krystal halskæder, krystaller smykker

Krystallernes betydning

krystal lyserød, abrikos agat, lommesten

Abrikos agat

akvamarin halskæde, aquamarine, blå krystal, krystaller smykke

Akvamarin

amazonit, amazonite, perlehalskæde, perlekæde, krystal tyrkis

Amazonit

Ametyst, lilla krystal, ametyst smykke

Ametyst

Njergkrystal, lommesten, gennemsigtig krystal, krystaller

Bjergkrystal

Calcit sten, blå krystal, palmstone, krystaller

Calcit

Hæmatit kvarts, rød krystal, krystaller

Hæmatit kvarts

Rosenkvarts, rosa kvarts, lyserød krystal, smuk lommesten

Rosenkvarts

Rutil kvarts, engle smykke, krystal smykke

Rutil kvarts

Læs om krystallers betydning og deres historie. Du kan blive klogere på de intentioner du kan sætte i krystallerne og hvordan du renser dem. Krystaller har været på vej igennem millioner af år og er opstået ved en kombination af tryk, varme og forskellige mineraller og stoffer. Læs mere om krystallernes egenskaber og bliv klogere på hvordan du kan bruge de enkelte krystaller i din spirituelle rejse.

Hver sten og krystal er en støtte til dig og minder dig om de ting du ønsker mere af i dit liv. Måske du har brug for at se mere selvkærligt på dig selv, i så fald kan fx rosenkvarts være en god støtte til dig. Måske du er stresset og har brug for et ekstra skub så du kan finde mere ro, så prøv at undersøg om ametyst er dig. Du finder også krystalsæt her på siden, hvor du bliver guidet mere i forhold til hvilke krystaller, der kan være særligt gode til det du ønsker. Generelt vil jeg dog anbefale dig, at gå med din visuelle sans, når du vælger din krystal. Ofte finder du, at når du ikke overtænker de forskellige krystallers betydning, at du når du vælger den der taler til dig, viser det sig ofte, at det netop er den du har brug for. 

 

Se hvilke krystaller du kan købe på min hjemmeside her