I er mange der spørger ind til hvilke krystaller, der passer til hvilket stjernetegn og det forstår jeg godt kan være lidt en jungle. I mange år har man sat krystaller sammen med stjernetegnene, men ofte står der ikke mere om hvorfor. Under hvert stjernetegn kan du læse mere om hvorfor denne krystal passer sammen med det enkelte stjernetegn. Men først kommer her svar på de fleste spørgsmål jeg får fra Jer omkring stjernetegn og krystaller.

 

Hvorfor matcher man krystaller og stjernetegn sammen?

Stjernetegnene kommer med forskellige energier lige præcis som krystallerne gør det. Alle stjernetegn besidder forskellige styrker og udviklingsområder. Krystallerne bringer her enten et ekstra boost af de egenskaber som deles med stjernetegnet ELLER bringer støtte, der hvor man har brug for ekstra hjælp. 

 

Skal man altid gå efter sit stjernetegn når man vælger krystaller?

Hvis du spørger mig, så nej. Krystallerne kan støtte op om den energi du kommer med og det du har brug for hjælp til. Vores liv er aldrig statisk, men altid i bevægelse og flydende. Derfor skifter vores behov også for hjælp også. Nogle gange er vi udadvendte og fyldt med energi som specifikke krystaller kan matche og andre gange går vi gennem en svær periode, hvor vi har brug for ekstra vejledning og støtte. Gå gerne på jagt imellem de forskellige krystaller og mærk ind i om det er netop den du har brug for i dag. Læs mere under blogindlægget “hvilken krystal skal jeg vælge?”

stjernetegn og krystaller, lommesten, stjernetegnet vædderen, tyren, fisken, krebsen

Skal jeg gå med mit stjernetegn i sol, måne eller ascendant? 

Jeg vil anbefale, at man går ind og undersøger ens stjernetegn dybere, da dit stjernetegn ikke blot består af det ene soltegn man oftest hører om. Når først du har dykket dybere ned i stjernetegnene, kan du virkelig få en masse guld ud af dit horoskop. Du kan evt. se denne side, hvor du kan udregne dit fulde horoskop.https://justastrologythings.com/pages/chart/ Og ja – det kan godt se lidt forvirrende ud når du ser alle symbolerne, men prøv at start med de tre tegn: sol, måne og ascendent og arbejd dig ud fra disse. 

Stjernetegn i solen står for den identitet man har – her kan krystallerne støtte op om at hjælpe dig med at forstå den du er og det du ønsker i dit liv. 

Stjernetegn i månen er de følelser man har og ens indre verden. Når du ønsker støtte til dit indre følelsesliv (fx hjertesorger, indre barn, sorger og glæder) så vælg din krystal efter dit månetegn. 

Ascendanten er hvordan du fremstår på andre mennesker. Vælg derfor krystal efter din ascendent når du ønsker at arbejde med hvordan andre ser dig og hvordan du fremstår i verden.

 

Kan jeg bruge alle krystaller?

Ja, det kan du – og faktisk kan de krystaller, der er nævnt for de enkelte stjernetegn også være særligt gode til dig i den nævnte sæson. Dvs. at du kan have stor gavn af vædderens krystaller i april, selvom du er jomfru af stjernetegn. Man siger dog, at nogle krystaller er bedre at starte med end andre pga deres mildere energier. Disse kunne være alle kvarts krystallerne som fx bjergkrystal, røgkvarts eller rosenkvarts (se også krystalsættet til begyndere her)

Du kan finde en kort beskrivelse over hvert stjernetegn og hvilke krystaller, der passer til dem hver især hernedenunder

vædder<br />
krebsen
Vægten
stenbukken
Tyren
løvven
skorpion<br />
Vandbærer
tvillingen<br />
jpmfruen
skytten
Fisken