Tigerøje – power, viljestyrke og mod

515.00 DKK585.00 DKK

Ryd

Tigerøje menes at give beskyttelse og held til den, der bærer den. Når man bærer tigerøje kan den desuden hjælpe dig med til at du får et klarere overblik af de problemer du skulle have. Tigerøje har også den egenskab, at den kan bistå dig i at balancere yin og yang energierne, så du vil føle en større balance i din krop og i dit sind. Tigerøje kan også med at stabilisere humørsvingninger og så er den en fantastisk sten til at øge din viljestyrke og give dig en følelse af at have kontrol over tingene. Tigerøje vedhænget er sat på en kæde, lavet i genanvendte materialer. Ønsker du sølv er den i sterling sølv – ønsker du den i guld er den sat på en guld dublé kæde (læs mere nederst)

 • Beskyttelse
 • Viljestyrke og power
 • Hjælper med at løse problemer
 • Jordforbindelse
 • Hjælper bæreren med at genkende egne behov
 • Chakra – Sakral chakra og solar plexus chakra
 • Stjernetegn – Stenbuk
 • Planet – Solen
 • Element – Ild og jord

Tigerøje vedhænget måler ca. 10 mm * 9 mm

Husk, at du gør det store arbejde og krystallerne understøtter dig i din proces.

Intentioner

Jeg har udformet 3 intentioner, som passer godt sammen med tigerøje, og som du frit kan benytte til at sætte en intention med:

 • Jeg bærer alle de nødvendige evner til at løse de forhindringer jeg måtte stå overfor
 • Jeg er stærk og hviler i, at de beslutninger jeg træffer er de rigtige for mig og dem jeg elsker
 • Jeg hilser udfordringer velkomne og evner at lede mig selv og andre i den rigtige retning

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Alle krystallerne er naturlige. Derfor vil du også kunne se hvad nogle ser som uperfektheder og jeg ser som uniqueness – sådan er vi mennesker også og det er hvad der gør smykket specielt.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Du kan finde flere krystalsmykker her på shoppen. Se bl.a. de fine små krystal øreringe her

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen