Hjem » Shop » Halskæder » GAIA halskæder » Fantom kvarts halskæde – Jeg lærer af mine oplevelser

Fantom kvarts halskæde – Jeg lærer af mine oplevelser

515.00 kr.585.00 kr.

Fantom kvarts siges at bringe støtte til den der bærer den ved at se de oplevelser vi går igennem udefra og se den læring der ligger her

Specifikationer

Fantom kvarts er en smuk og mystisk variation af bjergkrystal bringer et dybere lag af historie med sig idet dens formationer skyldes forstyrrelser i deres vækst igennem millioner af år. Fantom kvarts renser ligesom bjergkrystallen dårlig energi og bringer healing. Fantom quartz minder os om, at vi bliver stærkere af forhindringer og at vi i de forhindringer skal se en læring vi kan bringe med videre. Fantom kvarts vedhænget er sat på en kæde, lavet i genanvendte materialer. Ønsker du sølv er den i sterling sølv - ønsker du den i guld er den sat på en guld dublé kæde (læs mere nederst)

Som du kan se på billederne er det meget forskelligt hvor gennemsigtig den er, så skriv endelig, hvis du har et specifikt ønske til udseendet på din krystal.

  • Renser dårlig energi
  • Hvis fantom kvarts tiltrækker dig, skyldes det måske, at du trænger til at komme ud af en skure og prøve noget nyt
  • Er god ved depression og sorg
  • Hjælper os over emotionelle blokeringer
  • Renser din aura
  • Chakra – alle, men denne virker især på dit hjerte chakra

Krystallen måler ca. 9 mm * 8 mm

Intentioner

Jeg har lavet 3 intentioner som du frit kan benytte, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din nye fantom kvarts halskæde.

  • Jeg kan overkomme de forhindringer jeg kommer ud for.
  • Jeg ser glæden og skønheden i livets op- og nedture og jeg lærer af det jeg oplever
  • Jeg er stærk og jeg har en indre styrke

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.

Alle krystallerne er naturlige og er dermed unikke. De kan derfor også have små uensheder, som skyldes at de netop ikke er skabt på et laboratorium, men har været på vej gennem millioner af år.

Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Krystal - GAIA - fantom kvarts

Klar/gennemsigtig med få inklusioner, Med mørke inklusioner

Lukning

Justerbar, Traditionel