Hjem » Shop » Beauty » Serenity badesalt

Serenity badesalt

175.00 kr.

Lækreste badesalt med epsom salt, castor olie og æteriske olier, der vækker dine sanser og bringer ro og velvære.

På lager

Specifikationer

Serenity Badesalt er skabt med intentionen om at vække dine sanser. Badesalten indeholder nemlig både duftnoter fra geranium og ylang ylang og har de fineste blomsterblade af rose og lavendel. Badesalten består primært af epsom salt som lindrer musklerne og hjælper til en total afslapning, men har også den luksuriøse castor olie i som sikrer en dejlig blød hud når du kommer op af badet.

Ingredienser:

  • Epsom salt: Kendt for sine afslappende egenskaber, hjælper med at lindre trætte muskler og fremmer en følelse af total afslapning. Derudover kan den have en beroligende effekt på nervesystemet så man kan opnå en bedre søvn og minimere stress.
  • Himalya salt: Indeholder naturlige mineraler, herunder magnesium, kalium og calcium. Derudover indeholder den også elektrolytter, der kan bidrage til at opretholde en sund balance af disse essentielle stoffer i kroppen.
  • Castor olie: Castorolie giver intens fugt og næring, hvilket efterlader huden blød og velplejet.
  • Rosen- og lavendelblade: Bringer en mild og fin duft samt medvirker til en dejlig oplevelse med de smukke blade i badet.
  • Geranium: Den tilfører en subtil blomsterduft, der kan lindre stress og fremme følelser af ro og balance.
  • Ylang ylang: Tilfører en eksotisk og sensuel duft til badesaltet, der kan stimulere sanserne og skabe en følelse af luksus.

Anvendelse:

Brug 2-3 spiseske fulde til et badekars bad og 1 spiseske til et fodbad. Brug ikke når du har åbne sår.

Indhold:

Indeholder 175 gram af Serenity Badesalt. Indhold: epsom salt, himalya salt, castor olie, lavendel- og rosenblomster, geranium og ylang ylang olie

INCI: Magnesium Sulphate, Sodium Chloride, Ricinus Communis Seed Oil, Rosa x centifolia L./Rosa gallica L., Lavandula officinalis flower, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Pelargonium graveolen, Cananga Odorata Flower Oil, Cananga Odorata Flower Oil - indeholder Linalool

Bemærkning: geranium olie indeholder naturligt forekommende Linalool.

Se også den healende badesalt "cleopatra badesalt", der efterlader huden silkeblød og næret.