Hjem » Shop » Beauty » Cleopatra badesalt

Cleopatra badesalt

150.00 kr.

Badesalt med epsom salt, kokosmælk og honning.

På lager

Specifikationer

Cleopatra badesalt er ikke kun en kombination af luksuriøse ingredienser, men det er også en hyldest til skønhed og selvforkælelse, inspireret af en af verdens mest ikoniske skønheder gennem tidens gang - Cleopatra, dronningen af Egypten. Denne unikke blanding er designet med Cleopatras legendariske skønhedsrutiner i tankerne for at genskabe den samme følelse af ro, glamour og foryngelse, som hun søgte i sine baderitualer

Indeholder

Epsom Salt: Epsom salt, kendt for sine afslappende egenskaber, hjælper med at lindre trætte muskler og fremmer en følelse af total afslapning. Derudover kan den have en beroligende effekt på nervesystemet så man kan opnå en bedre søvn og minimere stress.

Kokosmælk: Kokosmælk tilføjer en eksotisk og nærende dimension til din badeoplevelse. Rig på vitaminer og mineraler. Den fugter huden og efterlader den silkeblød og strålende.

Honning: Honning, der er fyldt med antioxidanter og naturlige fugtgivende egenskaber, giver en luksuriøs følelse af velvære. Honning har været kendt i århundreder for sine helende egenskaber, og det efterlader din hud glat og næret.

Cleopatra Badesalt er skabt med omhu og dedikation for at give dig den ultimative spa-oplevelse derhjemme. Forkæl dig selv og din hud med denne nærende blanding.

Anvendelse:

Brug 2-3 spiseske fulde til et badekars bad og 1 spiseske til et fodbad. Brug ikke når du har åbne sår.

Indhold:

Indeholder 200 gram af Cleopatra Badesalt. Indhold: epsom salt, kokosmælk og honning

INCI: Magnesium Sulphate, coconut( cocos nucifera) milk powder,- Malodextrin, Sodium Casinate, urea, Honey,-Maltodextrin

Se også den luksuriøse badesalt "serenity badesalt", der er skabt med det formål at stimulere sanserne og øge din fysiske og psykiske velvære.