Hjem » Shop » Beauty » Merlot creme blush

Merlot creme blush

195.00 kr.

Lækker creme blush fra AYALO. Skabt med plejende ingredienser. Kommer i en fin mat og mørk rød farve.

På lager

Specifikationer

Smuk creme blush med naturlige ingredienser, som ikke bare bringer en smuk farve til kinderne, men som på grund af ingrediens sammensætningen heler og styrker huden, samt holder den hydreret og beskyttet. Ayalo merlot creme blush har en mat og mørk rød nuance.

  • Vegansk og Cruelty-Free: Merlot Blush er 100% vegansk og fri for dyreforsøg. Der er ingen animalske biprodukter, så du kan føle dig godt tilpas med dit valg.
  • Silkeblød Tekstur: Den silkebløde tekstur af denne blush glider let på huden, hvilket gør den nem at blende og opbygge til den ønskede intensitet. Den efterlader en naturlig, sund glød uden at føles tung eller kaget.
  • Plejende ingredienser: Ayalo Merlot Blush er skabt med plejende ingredienser som allantoin, defensil, castor olie og pilerodspulver for at give din hud en ekstra støtte. Den lægger sig let på huden og er lækker at påføre.
  • Silikonefri: Creme blushen er skabt uden silikoner for at sikre en let og åndbar følelse på huden, samt for at minimere risikoen for poretilstopning og hudirritation.

Beriget med Allantoin og Defensil:

  • Allantoin: Kendt for sine beroligende og helende egenskaber, hjælper allantoin med at reducere hudirritation og fremmer en blød og glat hudoverflade. Allantoin fungerer som en fugtighedsbevarende ingrediens, der holder din hud hydreret og beskyttet.
  • Defensil: Denne innovative ingrediens er udviklet for at styrke hudens naturlige barriere og beskytte mod miljømæssige stressfaktorer. Defensil hjælper med at reducere rødme og inflammation, hvilket gør din hud mere modstandsdygtig og sund. Består blandt andet af vin blads ekstrakt og ekstrakt fra blomsten "slange hoved."

Hvorfor en syntestisk kosmetik farve?

Frem for at bruge naturlige farver, har jeg valgt en syntetisk fremstillet jern oxid farve. Dette skyldes at naturlig jern-oxid kan have tungmetaller i sig, som er svære at kontrollere i processen. Derfor er en syntetisk fremstillet jern oxid bedre for huden og dit helbred. Fremstillingsprocessen er derudover mere skånsom for miljøet og mere ren i farven.

Anvendelse:

Brug din finger til at duppe lidt farve på kinderne. Blushen er meget intens i farven og derfor skal du ikke bruge så meget, så du langsomt kan bygge farven på.

Indhold i merlot creme blush:

Capric / Caprylic Triglycerides,** Maranta arundinacea L.**, Ricinus Communis Seed Oil,** Candelilla Cera,* Madhuca Neriifolia Seed Butter,* Glyceryl Rosinate (and) Helianthus Annuus seed oil (and) Tocopherol,* allantoin,* Silica / Kieseljord (Terra silicea, Siliciumdioxid),* Cetyl Alcohol,* Iron Oxide Red,  CI 77491, Octyldodecanol (and) Echium Plantagineum Seed Oil (and) Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables (and) Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract (and) Tocopherol,* Magnesium Myristate, Tocopherol,* Helianthus Annuus Seed Oil*

 

*Skabt af naturligt ingredienser.
** økologisk