Hjem » Shop » Beauty » Calm oil serum

Calm oil serum

370.00 kr.

Læs mere om calm oil serum nederst. Den er skabt for at støtte en sensitiv hud, minimere rødme og genopbygge huden barriere.

På lager

Specifikationer

Calm Oil Serum

Intensiv pleje til sensitiv hud med Calm Oil Serum fra Ayalo. En luksuriøs sammensætning af nøje udvalgte ingredienser skabt til at berolige og pleje selv den mest sensitive hud. De aktive, naturlige ingredienser minimerer rødme, styrker hudens barriere og beroliger en oprørt hud.

Fordele ved Calm Oil Serum:

 • Beroliger og lindrer sensitiv hud.
 • Fremmer en sund hudtone og tekstur.
 • Leverer intens næring.
 • Reducerer forekomsten af rødme og irritation.
 • Efterlader huden glat, strålende og ungdommelig.
 • Duft: Indeholder ingen æteriske olier, men har en helt naturlig duft fra blandt andet morgenfrue og kamille.

De naturlige aktive hovedingredienser:

 • Cardiospermum ekstrakt: En plantebaseret ingrediens med antiinflammatoriske egenskaber, der effektivt beroliger sensitiv hud og reducerer rødme. Kilder: 1, 2, 3 og
 • Calendula CO2 ekstrakt: Kendt for sine beroligende og helende egenskaber. Calendula minimerer fugttab, lindrer irritation og fremmer hudens naturlige regenerationsproces. Kilder: 1, 2, 3 og 4
 • Bisabolol: Udledt af kamille og candeiatræ, tilfører bisabolol en ekstra dimension af beroligelse ved at minimere kløe og mindske stramhed. 1, 2, 3 og 4
 • Echium Plantagineum Seed Oil: fugtgivende, beroligende og beskyttende fordele for huden. Den kan hjælpe med at forbedre hudens elasticitet og styrke hudbarrieren. Kilde: 1

Olier

 • Hybenolie: Hybenolie er rig på essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der nærer huden, reducerer inflammation og fremmer heling. Den forbedrer elasticitet, fugter dybt, og jævner hudtonen for en sund og strålende hud.
 • Squalane: For at huden skal være sund og i balance, viser forskning, at du skal have et indhold på cirka 12% squalene i hudens sebum. Den fungerer som en beskytter for hudbarrieren og sikrer at hudens naturlige lipider (fedtstoffer) er i balance. Squalane er lavet på oliven og 100% vegansk.
 • Meadowfoam olie: Meadowfoamolie er en let absorberende olie, der tilfører intens fugt, beskyttelse og blødhed til huden. Rig på antioxidanter, fremmer den en sund hudbarriere og reducerer fugttab, hvilket resulterer i en glat og næret hud med forbedret elasticitet.
 • Castor olie: Er udover at være en fugtgivende olie også medvirkende til at bringe de aktive ingredienser dybere ind i huden, så de virker bedre.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde Calm Oil Serum på renset hud morgen og/eller aften. Massér forsigtigt serummet ind i huden med opadgående bevægelser. Afslut med solcreme, hvis du bruger dette. Hvis du bruger en vandholdig serum, så påfør den før olien.

Hudtype:

Alle kan bruge denne olie. Det kan anbefales at skifte mellem de forskellige olier engang imellem, da de er designet med forskellige indhold af fedtsyrer og derfor bidrager med noget forskelligt til huden. Se også radiate oil serum, der er designet til at bringe masser af glød og mindske tegn på aldring

Olie fungerer desuden ikke så godt til personer, der har udbrud af svampe acne (malassezia svamp), der er dog en serum på vej, som dækker dine behov.

Øvrige informationer:

Calm oil serum indeholder 30 ml.

INCI:Rosa Moschata Seed Oil,* squalane, Limnanthes alba (Meadowfoam) seed oil, Ricinus Communis Seed Oil*, Octyldodecanol (and) Echium Plantagineum Seed Oil (and) Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables (and) Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract (and) Tocopherol, Tocopherol (and) Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Calendula officinalis*

Alle ingredienser er nøje undersøgt via  forskning og relevante undersøgelser, der belyser ingrediensernes potentielle fordele. Selvom yderligere forskning altid er nødvendig, viser resultaterne stort potentiale for en beroligende og nærende hudplejerutine.

Det er altid en god idé at foretage en patch-test, især hvis du har følsom hud eller er tilbøjelig til allergier.