Hjem » Shop » Halskæder » GAIA halskæder » Morganit halskæde – Jeg er kærlig mod mig selv

Morganit halskæde – Jeg er kærlig mod mig selv

515.00 kr.585.00 kr.

Specifikationer

Morganit er en pink beryl og er dermed i familie med akvamarin og smaragd. Den bringer en lys og rolig energi, der kan hjælpe dig med at finde ro, medfølelse og glæde. Morganit kan hjælpe dig med at transformere dine negative følelser til i stedet at se de lyse sider ved de udfordringer du måtte møde. Bærer du denne morganit kæde, vil den kunne støtte dig i at gøre dine handlinger mere kærlige, bruge kærlige ord og tanker og viser dig dermed hvordan dit liv kan blive fyldt med mere kærlighed. Morganit vedhænget er sat på en kæde, lavet i genanvendte materialer. Ønsker du sølv er den i sterling sølv - ønsker du den i guld er den sat på en guld dublé kæde (læs mere nederst)

Morganit er rigtig god at bære for den der lider af angst, stress og depression, idet den støtter dig og øger din kærlighed til dig selv.

  • Balance og accept
  • Kærlighed, styrke og selvværd
  • Tilgivelse
  • Transformation af negative følelser til positive
  • Chakra: Hjerte chakra
  • Stjernetegn: Tyr og krebs
  • Element: Vand

Krystallen måler ca 10 mm * 8 mm og er en meget lys lyserød

Intentioner

Jeg har lavet 3 intentioner som du frit kan benytte, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din halskæde med morganit.

  • Jeg er lys og jeg er kærlighed
  • Jeg er klar til at elske og blive elsket
  • Jeg ser udfordringer som en mulighed til at lære mere om mig selv, dem omkring mig og mit liv

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.

Alle krystallerne er naturlige og er dermed unikke. De kan derfor også have små uensheder, som skyldes at de netop ikke er skabt på et laboratorium, men har været på vej gennem millioner af år.

Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel