Hjem » Shop » Halskæder » Amulet halskæder » Ohm halskæde
Tilbud
Tilbud

Ohm halskæde

Original price was: 625.00 kr..Current price is: 425.00 kr..

Amulet halskæde med ohm. Unisex halskæde

På lager

Specifikationer

Ohm halskæde

Den smukke amulet med det betydningsfulde Ohm symbol er et smukt symbol fra gamle og betydningsfulde kulturer. Ohm eller AUM bruges ofte som en mantra indenfor fx yoga.

    • A repræsenterer begyndelsen af alt. Det er skabelsen af universet og alt liv, og det associeres med Guden Brahma.
    • U står for det stabile og den energi, der medvirker til at opretholde den verden vi lever i. Denne energi sættes i forbindelse med Guden Vishnu.
    • M er karakteriseret ved at være den lyd, der afslutter. Den er ødelæggeren, færdiggøreren og afslutteren og associeres med Guden Shiva.

I amuletten er der påsat en lille ametyst. Ametyst bringer dig særligt støtte til at leve efter din intuition frem for at leve med hovedet forrest. Den står for spiritualitet og indsigt i det uhåndgribelige. Ametyst bringer en indre fred og er derfor perfekt hvis man er stresset og har svært ved at mærke efter.

Intentioner til din amulet halskæde

Når du bærer amuletten med Ohm, kan du bruges den skønne symbolik til at huske dig selv på alle vores ligheder trods forskellige kulturer, religioner, hudfarver og opdragelse. Jeg har skabt 3 forskellige intentioner, du kan huske dig selv på, når du bærer din Ohm.

  • Jeg er klar til at skabe det liv jeg ønsker
  • Når jeg oplever modgang, rejser jeg mig igen og finder læring heri.
  • Jeg møder mig selv med stor medfølelse og forståelse

Yderligere information

Ohm halskæden er lavet i forgyldt sterling sølv. Vedhænget er sat på en tyk kæde kæde, der måler 50 cm og passer derfor godt som båden en halskæde til mænd og kvinder

Se også alle de smukke og ægte krystaller i høj kvalitet på dette link

Yderligere information

Vægt 150 g