Hjem » Shop » Halskæder » GAIA halskæder » Forstenet træ halskæde – Jeg er stærk

Forstenet træ halskæde – Jeg er stærk

515.00 kr.585.00 kr.

Specifikationer

Forstenet træ har været igennem en proces fra noget levende til dødt og herefter foreviget som en forstening – en proces der har taget 150 millioner år. Hvis du bærer forstenet træ, vil du blive mindet om, hvordan din udvikling kan bære dig nye steder hen. Derfor kan du opleve, at føle en ro i din proces samt en mærke en øget indre styrke. Skriv meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har et specifikt ønske til din krystal – forstenet træ vedhængene ser alle forskellige ud. Forstenet træ vedhænget er sat på en kæde, lavet i genanvendte materialer. Ønsker du sølv er den i sterling sølv - ønsker du den i guld er den sat på en guld dublé kæde (læs mere nederst)

  • Sikkerhed og stabilitet
  • Styrke
  • Grounding
  • Chakra: Base chakra
  • Stjernetegn: løve
  • Element: Jord

Krystallen måler ca. 11mm * 9 mm

Intentioner

Jeg har lavet 3 intentioner som du frit kan benytte, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din halskæde med forstenet træ

  • Jeg lever i harmoni med moderjord og alt hun har skabt

  • Jeg ser glæden og skønheden i livets op- og nedture og jeg lærer af det jeg oplever

  • Jeg føler ro og tryghed, for jeg har dybe rødder til min familie og dem jeg elsker

  • Når jeg bliver udfordret husker jeg på, at jeg har fast jord under fødderne og ved at jeg er støttet

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.

Alle krystallerne er naturlige og er dermed unikke. De kan derfor også have små uensheder, som skyldes at de netop ikke er skabt på et laboratorium, men har været på vej gennem millioner af år.

Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel