Hjem » Shop » Krystaller » Dalamatiner lommesten

Dalamatiner lommesten

20.00 kr.

På lager

Specifikationer

Dalmatiner stenen går også under navent kiwi! Denne unikke krystal er kendt for sin plettede sorte og hvide udseende, som minder om pletterne på en dalmatinerhund. Dalmatiner Sten er en vidunderlig støttekrystal, der vil bringe harmoni, balance og sjov ind i dit liv. Dalmatiner stenen er en stærk beskyttelseskrystal, der hjælper med at afværge negativ energi og fremme en følelse af ro og stabilitet. Krystallen siges at styrke jordforbindelsen og skabe en forbindelse mellem krop og sind, hvilket gør den ideel til meditation og grounding-praksis. Stenen kan også bringe lethed og glæde til dit liv og hjælpe dig med at genfinde din indre barnlige legesyge.

  • Chakra: Rod chakra
  • Stjernetegn: Vædder
  • Element: Jord

Intentioner

  • Jeg er tryg og beskyttet, og intet kan ryste min indre ro.
  • Jeg er i harmoni med mig selv og mine omgivelser.
  • Jeg omfavner mit indre legesyge barn og oplever glæde i alle aspekter af mit liv.

Disse affirmationer eller intentioner kan bruges i forbindelse med dalmatiner stenen for at forstærke de positive egenskaber og energier, som stenen bringer til dit liv. Gentag dem med en følelse af overbevisning og positive intentioner for at skabe en dybere forbindelse med krystalens energi og opleve dens fordele fuldt ud.

 

Yderligere informationer

Denne dalmatiner sten måler cirka 2-3 cm og er af naturmateriale (en form for agat). Derfor vil du også kunne opleve, at stenen har små uensheder, som netop understreger, at den er naturlig og ikke skabt på et laboratorium.

Se desuden også de krystal halskæder jeg laver, hvis du ønsker at bære lidt af krystallernes energi med dig