Hjem » Shop » Krystaller » 10 små, rå turmaliner

10 små, rå turmaliner

89.00 kr.

Ikke på lager

Specifikationer

10 små, rå turmaliner, der kommer i en stofpose. Du kan fx bruge dem til at lægge over dørkamme eller grave dem ned foran din hoveddør for at holde negativ energi ude. Brug dem også til at finde jordforbindelse med og skabe positive tanker hos dig - læg dem fx i din jakkelomme eller i din pung så du altid har den tæt på dig. Rå turmalin er kendt som en rigtig beskytter krystal.

Den hjælper med at holde negative energier ude fra både dit hus, dit sind og din krop. Man siger, at sort turmalin beskytter mod uheld, ulykke og sygdom. Sort turmalin betragtes også som at være en "karma" krystal idet den tager negative energier fra fx mennesker, der ønsker dig ondt og kaster dem tilbage til afsender. Det er en krystal, der støtter i at opnå jordforbindelse og få dig til at føle tryg og forbundet til dit rodchakra. Sort turmalin er god at placere ved dit skrivebord, da den kan støtte dig i at være velforberedt i de problemer du måtte møde. Den kan også placeres ved din seng for at hjælpe med at give dig en rolig og fredfyldt søvn.

  • Beskytter mod uheld, ulykke og sygdom
  • Jordforbindelse
  • Støtter til en rolig søvn
  • Holder negative energier væk fra dig
  • Chakra: Rod chakra
  • Stjernetegn: Vægt, krebs, stenbuk og skytte

Yderligere informationer

Alle krystallerne er naturlige og er dermed unikke. De kan derfor også have små uensheder, som skyldes at de netop ikke er skabt på et laboratorium, men har været på vej gennem millioner af år.

10 små, rå turmaliner i en fin økologisk stof pose. Turmalinerne måler cirka 0,5-2 cm.

Se desuden også de krystal halskæder jeg laver, hvis du ønsker at bære lidt af krystallernes energi med dig