Hjem » Shop » Krystaller » Krystal sæt » Back to my roots krystalsæt

Back to my roots krystalsæt

179.00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

Specifikationer

"Back to my roots" er et sæt med fire smukke krystaller, sammensat til dig, der ønsker at komme tættere på naturen og tilbage til dine rødder. Krystallerne er sammensat fordi de støtter dig i grounding og i forbindelse til naturen. Jeg har valgt at tilføje labradorite til de fire krystaller fordi den bringer mod og styrker din intuition og dermed støtter dig i vejen mod at mærke efter og være tættere forbundet til den du er og det du kommer fra. Karneol bringer vitalitet og liv og kan støtte dig i at se de gaver naturen kommer med. Mos agaten bringer dig tættere på naturen. Den støtter i healing og åbner op for hjertechakraet. Tigerøje er en rigtig power krystal, der bringer jordforbindelse og beskyttelse.

"Back to my roots" krystalsæt består af følgende fire krystaller:

Karneol: Påskønnelse af naturen, mod, harmoni, vitalitet og støtter i, at du træffer positive beslutninger

Mos agat: Healing, forbindelse til naturen, nye begyndelser, succes og evnen til at se det smukke i alt det du besidder

Tigerøje: Beskyttelse, viljestyrke, jordforbindelse, mod og bringer klarhed i de problemer du måtte møde

Labradorite: God at bære ved en overgang til noget nyt. Jordforbindelse, transformation, styrke og mod. Styrker troen på dig selv og din intuition. Minimerer frygt

Sammen med de fire smukke krystaller følger der også et kort med beskrivelser og et forslag til et ritual, som du kan bruge sammen med krystallerne for at få det fulde udbytte af krystallernes fine energi. Krystallerne kommer i en økologisk stofpose til en værdi af 25 kroner.

Se desuden også de krystal halskæder jeg laver, hvis du ønsker at bære lidt af krystallernes energi med dig