Hjem » Shop » Krystaller » Krystal sæt » Power Suit krystalsæt

Power Suit krystalsæt

179.00 kr.

På lager

Specifikationer

Hvis man står overfor en svær situation, skal til at springe ud i noget nyt eller ikke ved hvilken vej man skal tage, så kan "Power suit" være en god støtte for dig. Den består af bjergkrystal, sort rå turmalin, røgkvarts og rå pyrit som sammen kan støtte dig i at finde ind til din styrke og mærke efter omkring, hvad der er rigtigt for dig. Krystalsættet består af krystaller, der har egenskaber, som bringer jordforbindelse, så du nemmere kan mærke efter og tør stå ved den du er. De støtter dig i at finde ind til et større selvværd og lader dig stå stærk og sikkert. Krystalsammensætningen kan støtte dig i at se hvor du kan finde velstand og lykke i dit liv og blidt skubbe dig hen i den retning.

Krystallerne

"Power Suit" krystalsæt består af følgende fire krystaller:

Bjergkrystal: Master healer, renser, energi og lys. Skaber balance og harmoni. Støtter dig i at finde dit fokus

Sort turmalin: Autoritet, bringer held, lykke, velstand og giver optismisme. Beskytter mod dårlige energier og skaber jordforbindelse

Pyrit: Minimerer negative energier, støtter dig i at finde din indre styrke, intuition, passion og held

Røgkvarts: Jordforbindelse, manifestation, minimerer frygt og hjælper dig til at se den styrke du besidder

Sammen med de fire smukke krystaller følger der også et kort med beskrivelser og et forslag til et ritual, som du kan bruge sammen med krystallerne for at få det fulde udbytte af krystallernes fine energi. Krystallerne kommer i en økologisk stofpose til en værdi af 25 kroner.

Se desuden også de krystal halskæder jeg laver, hvis du ønsker at bære lidt af krystallernes energi med dig