Hjem » Shop » Halskæder » Yin og Yang halskæde

Yin og Yang halskæde

395.00 kr.

Yin og yan halskæde i perlemor og sort agat.

Specifikationer

Yin og yang halskæden er udført i perlemor og sort agat. Vedhænget repræsenterer den tidløse dualitet og balance mellem modsatte kræfter. Det hvide perlemor symboliserer det feminine, blide og lyse, mens den sorte agat repræsenterer det maskuline, stærke og dunkle.

Yin og yang som symbol

Yin og Yang er et gammelt kinesisk symbol, der repræsenterer dualiteten i alle ting. Det minder os om, at modsætninger er indbyrdes afhængige og skaber harmoni, ligesom solen og månen, lys og mørke. Derfor er det godt at bruge dette symbol aktivt, hvis du fx er i en svær periode og kan minde dig selv om, at det er i mørket, at man finder lyset - altså at når det er allersværest, er det også der du lærer og udvikler dig. Det er her du nemmere ser de lyse ting, fordi du er omgivet af mørket.

Krystal beskrivelse

Yin og yang halskæde er skåret ud med den feminine perlemor og den maskuline sor agat:

  • Perlemor: Perlemor udstråler elegance og repræsenterer skønhed og ro. Dets naturlige skær giver vedhænget en unik glød.
  • Sort Agat: Sort agat tilføjer en sofistikeret kant og symboliserer jordens stabilitet og styrke.

Yderligere beskrivelse

Yin og yang symbolet er sat på en halskæde, der måler 42 cm (skriv gerne i beskrivelsen hvis du ønsker en anden længde (op til 45 cm). Halskæden er lavet i sterling sølv, der efterfølgende forgyldes og får anti oxiderings treatment, hvis du ønsker den forgyldt.

Se andre krystal halskæder her

Yderligere information

Kæde

Guld, Sølv