Hjem » Shop » Halskæder » RAW halskæder » Ametyst » Ametyst halskæde (01)
Tilbud
Tilbud

Ametyst halskæde (01)

500.00 kr.575.00 kr.

Specifikationer

"Ametyst halskæde - Vibrate higher"

Den smukke ametyst er skøn at bære, hvis man ønsker en kombination af det rå og det polerede look. Ingen af vedhængene er ens, da de er slebet ud fra den oprindelige, rå krystal. Ametyst er en rigtig beskytter krystal, idet bringer støtte i flere henseender. Hvis du bærer den, kan den hjælpe dig i stressede situationer og lindre irritabilitet og humørsvingninger. Den kan åbne op for din intuition og dine psykiske evner. Ametyst siges også at være særlig god, hvis du ønsker at støtte healingen af din krop. Måske du har været syg eller følt dig lidt ved siden af dig selv. Så prøv sætte en intention om kærlig healing i din ametyst og bær den tæt på dig. Jeg har valgt at navngive halskæden "vibrate higher" fordi ametyst har så mange smukke egenskaber, hvis du ønsker at skinne mere i dit lys. Ametyst er en rigtig populær krystal, både på grund af den fine lilla farve, men også fordi den vibrerer med den skønneste energi, som er nem at mærke.

 • Frigørelse af afhængighed og dårlige vaner
 • Hjælper under meditation til at stilne ens tankestrøm
 • Indre fred og healing
 • Spirituel bevidsthed
 • Chakra – Det tredje øje chakra, Krone chakra
 • Stjernetegn – Jomfru, skytte, stenbuk, vandbærer og fisk
 • Planet – Jupiter
 • Element – Luft og vand

Krystallen måler 24*11 mm

Intentioner

Du kan finde inspiration i de intentioner jeg har beskrevet herunder, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din ametyst

 • Jeg anerkender alle mine følelser, men jeg er ikke mine følelser og de er ikke hele sandheden
 • Jeg har en indre fred og jeg er i balance
 • Min krop er stærk og en fantastisk healer

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver, at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.

Alle krystallerne er naturlige og er dermed unikke. De kan derfor også have små uensheder, som skyldes at de netop ikke er skabt på et laboratorium, men har været på vej gennem millioner af år.

Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Kæde

Guld, Sølv

Længde

45 cm, 65 cm

Lukning

Justerbar, Traditionel