Hjem » Shop » Halskæder » Tyrkis amulet halskæde

Tyrkis amulet halskæde

750.00 kr.

Tyrkis amulet halskæde med ohm/spiral amulet. Har en lille forlænger i kæden, så den måler fra cirka 42 cm – 44,5 cm

Specifikationer

Fineste tyrkis amulet perlehalskæde. Denne halskæde med tyrkis har en lille fin amulet med ohm eller spiral amulet, alt efter hvordan du vender halskæden. Du kan få halskæden med i både sølv og forgyldt sølv. Hvis du vælger forgyldt, har amuletten en vermeil forgyldning (stærk forgyldning)

Betydningen af tyrkis

Den smukke tyrkis har i gamle tider været set som en sten, der bringer himmelen og jorden tættere på hinanden. Det er en af de spirituelle sten du kan finde. Det siges blandt andet, at den faciliterer kommunikationen og forbindelsen mellem den fysiske og den spirituelle verden.

  • Gør dig fri fra gamle løfter så du kan følge din intuition
  • Indsigt og gammel visdom
  • Øger din intuition
  • Tale din sandhed
  • Minimerer negative energier
  • Minimerer stress og tungsind
  • Chakra: Hals chakra
  • Stjernetegn: Fisk, skytte og skorpion
  • Element: Jord, luft og ild

Ohm og spiral amulet

Den lille amulet kan vendes om så du selv kan vælge om du ønsker at bære ohm tegnet eller spiralen yderst. De to tegn er begge stærke symboler brugt til beskyttelse og

Ohm: Tegnet betragtes som det vigtigste indenfor hinduismen og symboliserer universet og den ultimative virkelighed. Det forlyder sig, at AUM var den første lyd, da universet opstod og at den oprandt fra Gud. AUM en del af alle lyde såsom musik og tale

Spiral: Har været brugt i mange tusinder af år og fundet overalt i verden. Et af de ældste fund går 18.000 år tilbage, hvor den var indgraveret i mammut ben. Betydningen er endnu lidt usikker. Nogle mener det er solen og andre at den viser den spirituelle rejse man går igennem. Andre igen at spiralen viser evigheden. Uanset hvad du læser ind i symbolet kan du være sikker på, at mange før dig har fundet tryghed og støtte i det smukke, enkle tegn.

Om Tyrkis amulet halskæden

Tyrkis amulet halskæde måler cirka 42 cm og har en forlænger på cirka 2,5 cm. Krystal halskæden kan dermed blive mellem 42-44,5 cm lang. De smukke facetterede krystalperler er sat på en snor af silke og har det fine ohm vedhæng i sølv, som på bagsiden viser det fine spiral symbol. Forgyldningen er mat og bærer på denne måde et mere antikt præg. Bær ikke halskæden i badet/svømmehal/til sport for at øge holdbarheden og skåne krystallerne. Tyrkis kan blive mat med tiden, hvis ikke man passer på smykket. Smør eventuelt krystallerne med babyolie, hvis du oplever dette.

Se også de krystaller jeg forhandler ved at klikke på dette link

Yderligere information

Vedhæng farve

Guld, Sølv