Hjem » Shop » Halskæder » GAIA halskæder » Guld rutil halskæde – Jeg er lys og jeg er kærlighed

Guld rutil halskæde – Jeg er lys og jeg er kærlighed

Fineste guld rutil kvarts halskæde er perfekt når man ønsker at dykke dybere ned i sin spiritualitet, at forbinde sig til universet og manifestere sine ønsker og drømme

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Specifikationer

Guld rutil kvarts er bjergkrystal med små gyldne nåle, som også kaldes for “Venus hår.” Denne smukke krystal fjerner blokeringer i alle chakraerne og hjælper med at højne energierne her. Gold rutilated quartz er en meget kraftfuld krystal med næsten overjordiske og engleagtige vibrationer. Derfor er det også en rigtig god krystal, hvis du ønsker at udforske og udvikle din spirituelle bevidsthed. Guld rutil kvarts øger din motivation og viljestyrke og hjælper dig videre i din søgen. Gold rutilated quartz vedhænget er sat på en kæde, lavet i genanvendte materialer. Ønsker du sølv er den i sterling sølv - ønsker du den i guld er den sat på en guld dublé kæde (læs mere nederst)

 • Er meget nem at “programmere” med dine intentioner
 • Viljestyrke og motivation
 • Spirituel bevidsthed
 • Hjælper med at transformere negative tanker til positive
 • Bringer energi til de 7 chakraer og hjælper med at aligne dem
 • Charka: Alle, men især solar plexus hvor viljestyrken er placeret
 • Stjernetegn: Løve, jomfru
 • Element: Ild

Krystallen måler ca. 10 mm*10 mm

Intentioner

Jeg har lavet 3 intentioner som du frit kan benytte, hvis du ønsker at sætte en intention ind i din halskæde med guld rutil kvarts halskæde:

 • Jeg tør stå fast ved mine overbevisninger og føler en ro herved
 • Jeg føler mig holdt og er klar til at tage næste skridt i min spirituelle udvikling
 • Jeg er lys og jeg er kærlighed

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.

Alle krystallerne er naturlige og er dermed unikke. De kan derfor også have små uensheder, som skyldes at de netop ikke er skabt på et laboratorium, men har været på vej gennem millioner af år.

Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel