Hjem » Shop » Halskæder » Mantra » Røgkvarts mantra – Sat Nam (sølv)

Røgkvarts mantra – Sat Nam (sølv)

Specifikationer

Røgkvarts mantra (sølv) halskæde med den smukkeste facetterede sten, der er designet til at bringe regnbuer ind i dit liv.

Kundalini Yoga

Designet er inspireret af Kundalini yogaen - en gren af yogaen, som har eksisteret fra 1000-500 år før vor tidsregning. Filosofien bag Kundalini yoga er, at vække sit højere selv, og at vi alle er født med en guddommelig energi, der starter fra bunden af rygsøjlen. Kundalini betyder på sanskrit "Snoet Slange" og det er op til os - med hjælp fra Kundalinien - at vikle denne slange ud og dermed vække vores højere selv. Det drageformede vedhæng er inspireret af den energi, der starter i sakralen og bevæger sig opad de syv chakraer.

En del af Kundalini yogaen består af en række mantraer, der støtter op om den guddommelige energi. Jeg har specifikt udvalgt mantraerne så de passer sammen med krystallens energi, så de støtter op om din energi på bedste vis.

Sat Nam

Røg kvartsen passer sammen med det smukke og enkle mantra - Sat Nam. Det er et mantra, der sår et frø i dig - et frø, der inviterer dig til at forstå din indre essens og virke. Ingen anden er lige præcis som du og der er brug for dig med alt du er. Mantraet Sat Nam, støtter dig i at finde din kerne og have modet til at sige ja til det.

Sat Nam: ”Truth is my essence”

Du kan lytte til mantraet her  og læse mere om det mantra, der er blandt de mest kendte kundalini mantraer her

Røgkvarts støtter dig i at finde dit fodfæste. Den bringer en følelse af jordforbindelse og i at mærke dig selv og dine behov. Det er med røgkvarts, at man finder ind til den man er - den støtter nemlig op om at mærke efter og i at føle sig holdt imens man er på den rejse. Den fjerner sløret og hjælper dig i at se klarere. En legende fortæller, at røgkvarts oprindeligt var en bjergkrystal, der har suget alt negativitet ind og beskytter det for omverden. Røgkvarts er rigtig god som et redskab til at manifestere dine ønsker med.

Yderligere informationer

Røgkvarts mantra (sølv) vedhænget er sat på en kæde i sterling sølv, der er genbrugs og fair trade. Krystallen er skåret og poleret i hånden, hvilket bringer den charme og giver den liv. Herefter er den sat i en holder (der også er lavet i hånden) af forgyldt sølv, der er sat på en kæde. Til smykket følger der et lille kort hvor du kan læse mere om krystallen og mantraet.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Længde

50 cm, 65 cm