Luna

444.00 DKK469.00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 11004-1-3 Kategorier: , Tags: , , , , , ,

Luna halskæde

Luna halskæde minder dig om, at du er et cyklisk væsen, der lever i samspil med månen – vores liv er ikke lineære, men fyldt af faser, der giver os forskellige input og muligheder.

Månen repræsenterer en stærk feminin energi, da vi kvinder – ligesom månen – går igennem en måneds cyklus. Månens cyklus kan deles op i fire overordnede faser:

  • Nymåne: Vinter, stilhed, introspektion, mørke, meditation og ensomhed (menstruation)
  • Den tiltagende måne: Forår, fornyelse, stigning i energi, igangsætte, koncentration og mental styrke (pre-ægløsning)
  • Fuldmåne: Sommer, empati, frugtbarhed, energi, sexualitet, udadvendthed, selvværd og selvtillid  (æg løsning)
  • Aftagende måne: Efterår, renselse, tab i energi, helbredelse, personlig vækst og indadvendthed (pre-menstruation)

Månevedhænget er håndlavet og unikke idet, at ingen har præcis samme mønster som dit. Både måne og halskæde er lavet af genbrugs, fair trade sølv.

Intentioner

Jeg har udformet 3 intentioner, som passer godt sammen med Luna halskæde, og som du frit kan benytte til at sætte en intention med:

  • Jeg nærer min krop og sind med kærlighed og sunde vaner
  • Jeg lader mig ikke lede af liniære og gamle overbevisninger for at please andre.
  • Mit liv er cyklisk og jeg følger de behov jeg mærker i min krop og i mit sind.

Yderligere produkt info

Halskæde og månen er lavet af sterling sølv 925, genbrug og fair trade. Både halskæde og vedhæng er forgyldt med 24 karat guld i og har en forgyldning, der er 4 gange stærkere end normale smykker. Du skal dog vide, at forgyldningen på et tidspunkt vil falme og blive mere og mere sølv. Du kan dog forlænge forgyldningen ved at undgå at bære halskæden når du er i bad, dyrker sport eller sover. Sørg for at opbevare dem i den medfølgende æske når du ikke bærer smykket. Fugt og gnidninger mod andre smykker osv. er ikke godt for forgyldte smykker.

Du kan finde flere krystalsmykker her på shoppen. Se bl.a. de fine små krystal øreringe her

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Størrelse på månen

12 mm, 15 mm

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen