Hjem » Shop » Halskæder » Perlekæder » Pink opal hamsa halskæde

Pink opal hamsa halskæde

695.00 kr.

Pink opal amulet halskæde med lille hamsa amulet. Har en lille forlænger i kæden, så den måler fra cirka 42 cm – 44,5 cm

Kun 1 tilbage på lager

Specifikationer

Pink opal amulet halskæde. Denne halskæde med den smukke pink opal har en lille fin amulet med en hamsa amulet. Amuletten er i vermeil forgyldt sølv, hvilket betyder, at forgyldningen er meget stærk.

Betydningen af pink opal

Den pink opal har en så fin og sart energi og bringer både kærlighed og ro, til den der bærer den. Den støtter dig, hvis du har et livligt følelseshav og bringer balance, accept og kærlighed. Dens energi er ren, uforstyrret og subtil. Perlerne er farvevarierende i lyserøde nuancer som

  • Emotionel healing
  • Medfølelse, fred og glæde
  • Håb og jordforbindelse
  • Accept af de svære ting
  • Indre ro og kærlighed
  • Stjernetegn: Krebs, vægt, fisk og skorpion

Hamsa amulet

Hamsa kendes bedst som et tegn for beskyttelse mod det onde. Hamsa hånden er blevet brugt som et symbol indenfor gudetilbedelse i flere tusinder af år og dets simple, men alligevel sigende design er blandt andet blevet en integreret del af jødedommen (hand of Miriam), kristendommen (hand of Mary) og islam (hand of Fatima).

 

Om pink opal amulet halskæden

Pink amulet halskæde måler cirka 42 cm og har en forlænger på cirka 2,5 cm. Krystal halskæden kan dermed blive mellem 42-44,5 cm lang. De smukke facetterede krystalperler er sat på en metalwire og har det fine hamsa vedhæng i forgyldt sølv. Bær ikke halskæden i badet/svømmehal/til sport for at øge holdbarheden og skåne krystallerne.

Se også de krystaller jeg forhandler ved at klikke på dette link