Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Den omsorgsfulde – pink opal (sølv)

Den omsorgsfulde – pink opal (sølv)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Specifikationer

Den omsorgsfulde 

Den pink opal har en så fin og sart energi og bringer både kærlighed og ro, til den der bærer den. Har du et barn, der er omsorgsfuld, viser medfølelse og som har en ro over sig, så deler han eller hun egenskaber med den smukke pink opal. Den støtter dig, hvis du har et livligt følelseshav og bringer balance, accept og kærlighed. Dens energi er ren, uforstyrret og subtil. 

  • Emotionel healing
  • Medfølelse, fred og glæde
  • Håb og jordforbindelse
  • Accept af de svære ting
  • Indre ro og kærlighed
  • Stjernetegn: Krebs, vægt, fisk og skorpion

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden. 

Yderligere produkt info

Det fine hjertevedhæng "Den omsorgsfulde" er sat på en sterling sølv anker kæde,  Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 45 cm vil være til en voksen/teenager og hvis du vælger 37,5 passer den bedst til en baby eller barn.

Du kan finde flere krystalsmykker her på shoppen. Se bl.a. GAIA krystalkæderne her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm