Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Den kløgtige – grøn onyx (guld)

Den kløgtige – grøn onyx (guld)

449.00 kr.

Specifikationer

Den kløgtige

Den smukke grønne onyx er en rigtig hjerteåbner. Den støtter de viljestærke ved at bringe ro til det følelseshav, der til tider kan være, når tingene ikke sker som man ventede. Har du et barn, der har en indre styrke og har en intelligent og kløgtig side, så deler han eller hun egenskaber med den grønne onyx. Den skaber også en dybere forbindelse til naturen og støtter en i at se hvordan vi er forbundet hertil.

  • Stilner et uroligt følelseshav
  • Minimerer negativitet
  • Bringer motivation
  • Fokus og koncentration
  • Styrker forbindelsen til naturen
  • Stjernetegn: Tvilling og jomfru

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden. 

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en anker kæde, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld. Vælger du 37,5 cm er det forgyldt sølv med en mikron belægning på 2 micron, hvilket er 4 gange mere end man normalt forgyldninger.  Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 45 cm vil være til en voksen/teenager og hvis du vælger 37,5 passer den bedst til en baby eller barn.

Se desuden også de krystal halskæder jeg laver, hvis du ønsker at bære lidt af krystallernes energi med dig

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm