Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Den empatiske – månesten (sølv)

Den empatiske – månesten (sølv)

449.00 kr.

Specifikationer

Den empatiske

Den ferskenfarvede månesten beroliger og bringer fred i sindet. Dens forbindelse til månen skyldes det fine skær månestenen bærer og fordi månesten også repræsenterer det cykliske og feminine, vi også forbinder til månen. Er dit barn fuld af empati, har en sensitiv side og er generøs, deler han eller hun egenskaber med månestenen. Den ferskenfarvede månesten står også for øget intuition, positivitet og passion. 

  • Feminin og cyklisk
  • Rensende og beroligende
  • Positivitet, empati og kærlighed
  • Generøsitet og sensitivitet
  • Stjernetegn: Krebs, vægt og skorpion<

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden.

Yderligere produkt info

De fine hjertevedhæng "Grinebideren" er sat på en sterling sølv anker kæde,  Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 45 cm vil være til en voksen/teenager og hvis du vælger 37,5 passer den bedst til en baby eller barn.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm