Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Den empatiske – månesten (sølv)

Den empatiske – månesten (sølv)

449.00 kr.

Specifikationer

Den empatiske

Den ferskenfarvede månesten beroliger og bringer fred i sindet. Dens forbindelse til månen skyldes det fine skær månestenen bærer og fordi månesten også repræsenterer det cykliske og feminine, vi også forbinder til månen. Er dit barn fuld af empati, har en sensitiv side og er generøs, deler han eller hun egenskaber med månestenen. Den ferskenfarvede månesten står også for øget intuition, positivitet og passion. 

  • Feminin og cyklisk
  • Rensende og beroligende
  • Positivitet, empati og kærlighed
  • Generøsitet og sensitivitet
  • Stjernetegn: Krebs, vægt og skorpion

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden.

Yderligere produkt info

De fine hjertevedhæng "Grinebideren" er sat på en forgyldt sterling sølv kæde af fairtrade og genbrugt sølv. Når du bærer dine forgyldte smykker, skal du huske at passe på dit smykke. Man kan forlænge forgyldningen ved at undgå at bære halskæden når du er i bad, dyrker sport eller sover, men den vil på et tidspunkt falme og blive mere og mere sølv. Man kan vælge mellem 37,5 cm til dit barn eller 45 cm til en voksen/teenager. Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm