Hjem » Shop » Beauty » Gua sha – perlemor

Gua sha – perlemor

80.00 kr.

Gua sha i den smukkeste perlemor.

På lager

Specifikationer

Smuk gua sha i perlemor bruges til at massere ansigtshuden nænsomt. Denne skønhedspraksis, der stammer fra det gamle Kina, har været hemmeligheden bag en strålende og ungdommelig hud i århundreder og siges at have en række fordele, herunder:

  1. Forbedret cirkulation: Brugen af gua sha siges at stimulere blodcirkulationen, hvilket kan hjælpe med at transportere næringsstoffer og ilt til huden og fjerne affaldsstoffer.
  2. Reduceret hævelse og inflammation: Ved at "skrabe" huden med et glat værktøj kan Gua Sha hjælpe med at reducere hævelse og inflammation, hvilket kan være nyttigt ved fx hovedpine eller ømme muskler.
  3. Afslapning af muskler: Processen med at skrabe eller massere huden kan hjælpe med at løsne stramme muskler og reducere spændinger.
  4. Stimulering af lymfedrænage: Gua Sha kan hjælpe med at stimulere lymfesystemet, hvilket kan bidrage til at fjerne toksiner og overskydende væske fra kroppen.

 

Denne gua sha er udført i smukt poleret perlemor og har en række takkede kanter,  som kan bruges til områder med spændinger, stivhed eller blokeringer i musklerne. Når du bruger de takkede sider, kan du anvende en lidt mere fast tryk og følge musklernes naturlige retning. Dette kan hjælpe med at løsne op for knuder eller stramninger i musklerne og frigøre spændinger.

Det er vigtigt at være opmærksom på ikke at påføre for meget tryk, især hvis du er nybegynder eller hvis området er særligt følsomt

Med regelmæssig brug kan du opleve en forbedret blodcirkulation, hvilket fremmer en sundere og mere strålende teint.

Se blandt andet denne video som fint viser hvordan man bruger en gua sha i sin skønhedsrutine: youtube video

Gua sha perlemor måler cirka 5*10 cm. Gua shaen har et hul som du kan bruge til at hænge en snor i så den fx kan hænge på en knage i badet og nemt kan tilgåes.

Se alle de lækre produkter til hudpleje her