Hjem » Shop » Halskæder » Unity – Aventurin og gul jade

Unity – Aventurin og gul jade

495.00 kr.565.00 kr.

Specifikationer

Unity - Aventurin og gul jade

De to krystaller, aventurin og gul jade er begge lykkesten. De er perfekte sammen til dig, der ønsker at springe ud i noget nyt og har brug for ekstra held og lykke i den sammenhæng.

Gul jade

Gul jade er en smuk sten der står for optimisme, visdom og intellekt.  Den støtter ved at bringe entusiasme modet til at springe ud i noget nyt. Den smukke krystal støtter
i at højne selvtilliden og tiltrækker held og velstand. Gul jade er en energi booster og har en opløftende effekt på humøret.

  • Chakras – Solar plexus
  • Stjernetegn – Jomfru

Aventurin

Aventurin er en fantastisk støtte til dig, der elsker eventyr. Den grønne aventurin symboliserer held, fremgang og uafhængighed og betragtes som at være stenen for eventyr, overflod og velstand. Den bringer balance, lykke og understøtter den opfindsomme og kreative side hos dig. Aventurin er en rigtig hjerteåbner. Den støtter i at bringe dig modet til at åbne op for dit hjerte så du kan elske dig selv og dem omkring dig.  Den støtter dig i at finde roen og følelsen af, at du bliver holdt, når du går ud fra din komfort zone.

  • Chakra: Hjerte chakra
  • Stjernetegn: Vædder, løve, jomfru og vægt

Intentioner

Du kan vælge at sætte en intention i  din halskæde og her er 3 eksempler som du kan bruge, hvis du har lyst:

  • Jeg er klar til at springe ud i noget nyt
  • Jeg er fyldt med positiv energi
  • Jeg er kreativ og opfindsom - ideerne kommer nemt. strømmende til mig

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en box chain, der hvis du vælger sølv er lavet i 925 sterling sølv og i guld er det en guld dublé. Dublé er en metode man også bruger ved guldbelægning på fx urer og andet, hvor forgyldningen kræver at den er meget holdbar. I stedet for en kemisk proces som man ser med forgyldning er guld dublé rullet på en kerne af juveler messing og består af 5 % ydre 14 karat guld. Begge typer kæder er skabt af genbrugs sølv, messing og guld.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne. Krystallerne er ægte og naturlige og derfor kan der også være små ujævnheder på krystallen.
Unity - aventurin og gul jade - gul jade i 6 mm og aventurin i 8 mm sammen med en forgyldt sølv/sølv perle på 4 mm.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

45 cm, 65 cm

Kæde

Guld, Sølv

Lukning

Justerbar, Traditionel