Hjem » Shop » Halskæder » RAW halskæder » Chunky halskæder » Rå sort turmalin

Rå sort turmalin

249.00 kr.478.00 kr.

Rå turmalin vedhæng er en perfekt beskytter krystal.

Specifikationer

Rå sort turmalin vedhæng er en god støtte til dig der ønsker beskyttelse, jordforbindelse og tryghed. De rå krystaller siges, at være mere kraftfulde og fremadstormende i deres energi end de polerede. Deres bearbejdningsproces har været mindre og dermed er de også tættere på hvordan moderjord skabte dem i deres fulde form. I sidste ende har det mest at gøre med, hvordan vi opfatter energien fra de forskellige krystaller og deres udformninger.

Rå sort turmalin

Rå turmalin er kendt som en rigtig beskytter krystal. Den hjælper med at holde negative energier ude fra både dit hus, dit sind og din krop. Man siger, at sort turmalin beskytter mod uheld, ulykke og sygdom. Sort turmalin betragtes også som at være en "karma" krystal idet den tager negative energier fra fx mennesker, der ønsker dig ondt og kaster dem tilbage til afsender. Det er en krystal, der støtter i at opnå jordforbindelse og få dig til at føle tryg og forbundet til dit rodchakra. Sort turmalin er god at placere ved dit skrivebord, da den kan støtte dig i at være velforberedt i de problemer du måtte møde. Den kan også placeres ved din seng for at hjælpe med at give dig en rolig og fredfyldt søvn.

  • Beskytter mod uheld, ulykke og sygdom
  • Jordforbindelse
  • Støtter til en rolig søvn
  • Holder negative energier væk fra dig
  • Chakra: Rod chakra
  • Stjernetegn: Vægt, krebs, stenbuk og skytte

Intentioner

Jeg har skabt 3 intentioner, du kan bruge, hvis du ønsker, at programmere din sorte turmalin halskæde

  • Uanset hvad jeg møder føler jeg mig i stand til at håndtere det på bedste vis
  • Negative energier kan ikke nå mig. Jeg tiltrækker kun positive energier
  • Jeg mærker tydeligt mine behov og forstår at handle på dem

Yderligere informationer

Rå sort turmalin vedhæng er cirka 14-16 mm lang Alle krystallerne er unikke så du får en der ikke findes andre af. Husk at passe godt på vedhænget, hvis du ønsker at forlænge forgyldningens levetid. Den tåler ikke, at du sover med den, bruger kemikalier som parfume eller creme, eller bader med den på. OBS: Der følger ikke en halskæde med. Du køber kun et vedhæng

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

 

Yderligere information

Vægt 100 g
Kæde

Guld, Sølv

Længde

45 cm, 60 cm, Ingen kæde