Hjem » Shop » Halskæder » Opal halskæde

Opal halskæde

725.00 kr.795.00 kr.

Smukkeste opal halskæde, inspireret af oldtidens amuletter

Specifikationer

Denne opal halskæde er inspireret af oldtidens smykker og symboler. Øjet har været brugt i mange år på amuletter som en ekstra beskyttende kraft. Det er en påmindelse om at beskytte sig selv mod negative energier men samtidig have mod og være åben for nye oplevelser Det er også en måde at forbinde sig med fortiden og værdsætte den symbolske betydning, som øjet har haft i forskellige kulturer gennem historien.

Halskæden er håndlavet af dygtige håndværkere og er formet som et øje med en smuk iriserende opal i midten. Opalen har en blød og smuk farveskiftning, der får øjet til at stråle.

  • Håb, renhed og sandhed
  • Balance og indre ro
  • Mystik og spiritualitet
  • Stjernetegn: Krebsen, Skorpionen og Fisken.
  • Element: Vand

Yderligere informationer

Du kan væge om vedhænget skal sættes på en 55 cm eller 65 cm halskæde - se billederne for forskellen på længderne.Opal halskæden er skabt i 925 sterling sølv og forgyldt med 1 micron guld. Husk at passe godt på dine forgyldte smykker ved ikke at bære dem når du bader/træner/tager parfume på. Om muligt bør du også undgå at sove med dine forgyldte smykker, da det vil forkorte forgyldningens levetid. Forgyldningen vil på et tidspunkt falme og blive mere og mere sølv, men hvis du passer godt på dine smykker kan du forlænge forgyldningens levetid. Opal tåler ikke at være i vand, så vær særlig opmærksom på, at den ikke bliver våd.

Se også de krystaller jeg forhandler, ved at klikke her

Yderligere information

Længde

55 cm, 65 cm