Hjem » Shop » Halskæder » Amulet halskæder » Mynte L. Shagoni x Spirit of Wonder amulet halskæde 03

Mynte L. Shagoni x Spirit of Wonder amulet halskæde 03

Smukkeste amulet halskæde med de fineste krystaller. Skabt i hånden af gamle amulet plader i Indien.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Specifikationer

Vi har glædet os virkelig meget til at vise Jer denne Hanuma amulet halskæde, der er et resultat af vores fælles interesser indenfor spiritualitet og design i en smuk forening. Alle halskæderne er unikke idet de hver især har fået forskellige krystaller tildelt alt efter hvordan vi i fælleskab har mærket ind på design og sammensætning.

Om guden Panchamukhi Hanuma

Amuletten forestiller Guden Hanuma i en af hans mange former, Panchamukhi Hanuman. Han siges nemlig at have evnen til at skifte form med hensigt på at udkæmpe det onde og bevare freden. Hanuman med de fem ansigter stammer fra en historie om, hvordan Hanuman beskyttede Lord Rama og Lakshmana, der var blevet taget til fange af Ahiravana. Han gemte sig i en lampe, der skulle pustes ud fem steder på samme tid for at tilintetgøre ham. Derfor forvandlede Hanuman sig til en femhovedet gud (Panchamukhi Hanuman), der udover at bære hans eget ansigt også bar 4 andre ansigter Hayagriva, Narasimha, Garuda og Vahara.

Hanuman er uselvisk, modig og hengiven. Han lærer os, at hvis vi handler med øje for jorden, naturen og menneskelighedens bedste vil vi finde tilbage til vores sande natur og tilbage til vores rødder. Han har en styrke men samtidig også en blødhed, der er den perfekte kombination. Han er en skytsgud for blandt andet kampsport og meditation og yder en stor indre selvkontrol.

Selvom Hanuman ikke er den smukkeste af de Hinduistiske guder, har en en indre skønhed. Han er en healer af sygdomme og sorg og han fjerner negative energier med hans tilstedeværelse.

Krystallernes betydning.

Amuletten er smykket med små fine krystaller som er forskellige til hver amulet. Denne amulet har disse krystal smykker:

  • Koral: Venskab, sammenhold og ro. Fred og positiv transformation. Se positivt på livet.
  • Grøn turmalin: Aktiverer dit hjerte chakra og kan støtte dig i at bringe harmoni ind i dit følelsesliv. Skabe en forbindelse til Moderjord.
  • Apatit: I en smuk neon blå. Spirituel udvikling og drømmetydning. Kan støtte dig i at finde mening med livet og de ting du går igennem og bringer styrke heri.

Koralen kommer fra en halskæde fra 60'erne og dermed et genbrug af materialer.

Yderligere oplysninger om denne amulet halskæde

Amuletten måler cirka 2,3 cm * 1,9 cm. Den er tynd og vejer dermed ikke så meget om halsen. Amulet pladen er skabt ved at trykke sølv over en gammel amulet plade og bliver derfor præget med Panchamukhi Hanuman. Vær forsigtig med især koralen når du bærer halskæden, da det er et porøst materiale. Amuletten er sat på en tyk anker kæde på 50 cm i sterling sølv.

Se også de ægte krystaller i høj kvalitet jeg forhandler ved at følge dette link

Yderligere information

Vedhæng

Med halskæde, Kun vedhæng