Hjem » Shop » Øreringe » Chakra ring
Tilbud
Tilbud

Chakra ring

Original price was: 700.00 kr..Current price is: 225.00 kr..

OBS: 2. sortering – læs mere i teksten.

På lager

Specifikationer

Chakra ring er inspireret af det energiflow vi har i kroppen - også kaldet for chakra systemet. Det er punkter, der forklarer vores krops energi flow, også kaldet for prana. Der er flere teorier om hvor mange der er, men den mest kendte er, at der er 7 chakraer. De 7 chakraer er inddelt i farver og har samme spektrum som regnbuen:

  • Rod chakra, rød: Nederst på rygraden/halebenet: Sikkerhed, tryghed og basis behov
  • Sakral chakra, orange: Under navlen og over skambenet: Kreativitet, seksualitet og lyst
  • Solar plexus chakra, gul: Øvre mave område: Selvværd og selvtillid
  • Hjerte chakraet, grøn og lyserød: Hjertet: Empati og kærlighed
  • Hals chakra, blå: Halsen: Kommunikation
  • Det trejde øje chakra, indigo: Mellem øjnene og et par centimeter oppe: Intuition
  • Krone chakra, lilla eller hvid: Øverst: Spiritualitet og livsformål

Farver er en vigtig del af chakrasystemet og det anbefales fx. at kigge på farver og spise mad, der har den farve, der repræsenterer de enkelte chakra, der er i ubalance. Chakra ringen er designet ud fra de 7 chakraers farver.

Yderligere information:

OBS: Jeg har haft nogle enkelte reklamationer på at nogle af stenene kan falde ud og derfor sælges ringen så billig. Det betyder, at du ikke har mulighed for at reklamere for stenene på ringen. Det skal tilføjes at jeg selv har brugt min i 1/2 år med masser af håndværker arbejde og alle stenene sidder fint i stadigvæk.

Ringen er lavet i forgyldt sterling sølv 925 med 2,5 micron (guld vermeil). Udover fingerringen kan du også få en chakra halskæde (se den her). Ringen kan justeres i størrelsen og går fra størrelse 52 til cirka 56 (sørg for ikke at åbne ringen for meget for at passe på de små sten, reklamationen gælder ikke, hvis du åbner ringen til større end 56 - skriv gerne en besked, hvis jeg skal åbne ringen til din ringstørrelse)

Ønsker du at vide mere om chakra systemet og dets betydning, så følg dette link