Hjem » Shop » Øreringe » Chakra ring

Chakra ring

700.00 kr.

På lager

Specifikationer

Chakra ring er inspireret af det energiflow vi har i kroppen - også kaldet for chakra systemet. Det er punkter, der forklarer vores krops energi flow, også kaldet for prana. Der er flere teorier om hvor mange der er, men den mest kendte er, at der er 7 chakraer. De 7 chakraer er inddelt i farver og har samme spektrum som regnbuen:

  • Rod chakra, rød: Nederst på rygraden/halebenet: Sikkerhed, tryghed og basis behov
  • Sakral chakra, orange: Under navlen og over skambenet: Kreativitet, seksualitet og lyst
  • Solar plexus chakra, gul: Øvre mave område: Selvværd og selvtillid
  • Hjerte chakraet, grøn og lyserød: Hjertet: Empati og kærlighed
  • Hals chakra, blå: Halsen: Kommunikation
  • Det trejde øje chakra, indigo: Mellem øjnene og et par centimeter oppe: Intuition
  • Krone chakra, lilla eller hvid: Øverst: Spiritualitet og livsformål

Farver er en vigtig del af chakrasystemet og det anbefales fx. at kigge på farver og spise mad, der har den farve, der repræsenterer de enkelte chakra, der er i ubalance. Chakra ringen er designet ud fra de 7 chakraers farver.

Yderligere information:

Ringen er lavet i forgyldt sterling sølv 925 med 2,5 micron (guld vermeil). Udover fingerringen kan du også få en chakra halskæde (se den her) og ønsker du ringen og halskæden som et sæt, kan du få dem billigere, ved købe dem sammen på dette link. Ringen kan justeres i størrelsen og går fra størrelse 52 til cirka 56 (sørg for ikke at åbne ringen for meget for at passe på de små sten, reklamationen gælder ikke, hvis du åbner ringen til større end 56 - skriv gerne en besked, hvis jeg skal åbne ringen til din ringstørrelse)

Ønsker du at vide mere om chakra systemet og dets betydning, så følg dette link