Hjem » Shop » Halskæder » Amulet halskæder » “Moon dancer” halskæde

“Moon dancer” halskæde

Du kan vælge mellem 40 eller 50 cm kæde. Under den fine måne danser et lille herkimer diamant vedhæng.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Specifikationer

"Moon dancer"

Herkimer diamant og måne halskæden er for dig, der ønsker at leve i dit bedste liv og i samhør med månen. Moon dancer minder dig om, at du er et cyklisk væsen, der lever i samspil med månen - vores liv er ikke lineære, men fyldt af faser, der giver os forskellige input og muligheder. Herkimer diamanten er den mest kraftfulde af alle quartz krystallerne og kan programmeres med enhver intention. Selvom den er lille i størrelse, kompenserer den i den grad for det i dens energi niveau. Den kanaliserer nemlig den universelle, rene livskraft og har pga af dens dobbelte spidser muligheden for både at overføre egne energier og modtager spirituelle energier som den kan forstærke. Herkimer diamant er specielt god til healere, lysarbejdere og andre personer, der bruger deres energi til at støtte og hjælpe andre mennesker. De bruges i meditationer, drømme- og visionsarbejde og healingarbejde. Sammen med det unikke fuldmåne vedhæng, får du et meget kraftfuldt smykke, der støtter op omkring både feminine og maskuline energier. Den balancerer og støtter dig i den proces du står i lige netop nu og minder dig om, at alt er cyklisk. For at der skal være solskin, må der også være mørke. Månevedhænget er håndlavet og unikke idet, at ingen har præcis samme mønster som dit.

 • Klarhed og manifestation
 • Lucide drømme
 • Arbejder godt med alle intentioner
 • Lys og kærlighed
 • Chakra – Krone chakra og tredje øje
 • Stjernetegn – Skytte, vægt og vædder
 • Planet – Venus (herkimer diamant) og Måne (symbol)
 • Element – Luft

Husk, at du gør det store arbejde og krystallerne understøtter dig i din proces.

Intentioner

Jeg har udformet 3 intentioner, som passer godt sammen med halskæden "Moon dancer", og som du frit kan benytte til at sætte en intention med:

 • Jeg er klar til at handle på mine drømme
 • Jeg følger lyset, men lærer af mørket
 • Mit liv er cyklisk og jeg følger de behov jeg mærker i min krop og i mit sind. Jeg lader mig ikke lede af linære og gamle overbevisninger for at please andre.

Yderligere produkt info

Kæden er 50 eller 40 cm lang og i en tykkere anker kæde. Hvis du har valgt forgyldt, kan du forlænge forgyldningen ved at undgå at bære halskæden når du er i bad, dyrker sport eller sover. Sørg for at opbevare dem i den medfølgende æske når du ikke bærer smykket. Fugt og gnidninger mod andre smykker osv. er ikke godt for forgyldte smykker.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

40 cm, 50 cm