Hjem » Shop » Living » Måne ophæng med krystal (stort)

Måne ophæng med krystal (stort)

625.00 kr.

Kun 1 tilbage på lager

Specifikationer

Stort måne ophæng i messing med en bjergkrystal som afslutning på månefaserne. Månen har mange symbolske betydninger, og står især for det omskiftelige og feminine. Månen er cyklisk, feminin og bevægelig. Dette måne ophæng symboliserer netop de forskellige faser den går igennem hver måned. Mange mener, at den kvindelige cyklus i gamle dage fulgte månens faser. Det var før elektrisk lys inficerede vores liv og ødelagde den fine forbindelse. Der findes råd man kan følge, hvis man ønsker at følge månens faser og her kan jeg bl.a. anbefale bogen Jordens Kvinder

Månens cyklus kan deles op i fire overordnede faser:

  • Nymåne: Vinter, stilhed, introspektion, mørke, meditation og ensomhed (menstruation)
  • Den tiltagende måne: Forår, fornyelse, stigning i energi, igangsætte, koncentration og mental styrke (pre-ægløsning)
  • Fuldmåne: Sommer, empati, frugtbarhed, energi, sexualitet, udadvendthed, selvværd og selvtillid  (æg løsning)
  • Aftagende måne: Efterår, renselse, tab i energi, helbredelse, personlig vækst og indadvendthed (pre-menstruation)

Krystal

Nederst på måne ophænget sidder en rå bjergkrystal spids. Bjergkrystal står for healing, energetisk balance og klarhed (læs mere om bjergkrystal her)

Yderligere produkt info

Dette måne ophæng er 9 cm bred og ca 55 cm lang. OBS - hvis ledende er gået fra hinanden på grund af transporten, så kan de nemt sættes sammen igen - bare sæt kæden på plads i ledet og klem sammen. Messing er et levende materiale idet det reagerer på luft/fedt fingre osv. Rør derfor ikke ved ophænget, hvis du ønsker at minimere pletter på messingen. Hvis dit ophæng trænger til at blive pudset, kan du benytte messing rens til at polere ophænget med. Ophænget er lavet i hånden og der kan forekomme små pletter/nuanceforskelle pga messingen der reagerer med ilten.

Se desuden også de krystal halskæder jeg laver, hvis du ønsker at bære lidt af krystallernes energi med dig

Yderligere information

Vægt 150 g