Labradorite måneophæng

595.00 DKK

På lager: Tilgængelig på restordre

Labradorite måneophæng, der bringer magi og beskyttelse ind i dit hjem.

Månen har mange symbolske betydninger, og står især for det omskiftelige og feminine. Månen er cyklisk, feminin og bevægelig.

Den smukke labradorite har så mange fine fortællinger med sig. Blandt andet har Inuiterne en sagn om, at den er skabt af den frosne ild i Nordlyset. Labradorite er en rigtig god krystal, hvis du står overfor noget nyt, hvor den giver dig styrke og udholdenhed. Det er en sten, der støtter dig i din spirituelle rejse og den betragtes som shamaner og healerens krystal idet den vækker ens intuition og spirituelle bevågenhed.

  • Transformation
  • Viljestyrke
  • Styrker fantasien
  • Hjælper mod frygt og usikkerhed
  • Chakra: Hals, tredje øje, krone chakra
  • Stjernetegn: Løve, skorpion, skytte
  • Element: Ild
  • Planet: Uranus

Fuldmånen måler 18 cm i diameter og den aftagende måne, måler 22 cm i bredden og 42 cm langt. Det store labradorite måneophæng er håndlavet og derfor skal du være opmærksom på, at der kan forekomme små mærker.

Se de andre måneophæng her 

Vægt 150 g
Afslutning

Bjergkrystal spids, Rød kvarts, Grøn kvarts, Gul kvarts, Ring

Returnering

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har problemer med dit køb, så hjælper jeg dig så godt jeg kan. Ønsker du at returnere dit produkt skal du først skrive til mig og derefter sende det retur til mig, herefter får du dine penge returneret. Du har 30 dage fra modtagelse til du skriver til mig og du skal derefter hurtigst muligt sende produktet retur.

Forsendelse

Jeg sender pakker 1 gang om ugen, onsdag aften og du kan derfor forvente, at du kan hente din pakke ved nærmeste GLS pakkeshop om fredagen

Disclaimer

Krystal healing skal ikke ses som en erstatning for konventionel medicin. Hvis du har et alvorligt helbredsproblem, bør du konsultere din læge. Herefter kan du anvende krystalhealing som en ekstra tilføjelse til din helbredelse. Derudover vil jeg gerne tilføje, at når vi her snakker om, diskuterer eller viderbringer information omkring krystaller og stens metafysiske egenskaber, er det Spirit of Wonders personlige overbevisning og resultaterne af egen omfattende research. Selvom en krystal eller sten påstås at have en eller flere helbredende egenskaber, enten fysiske, mentale, følelsesmæssige eller spirituelle, betyder det ikke, at du helt sikkert vil opleve eller drage fordel af sådanne egenskaber. Det er meget individuelt hvordan krystaller virker på den enkelte.

Scroll til toppen