Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Grinebideren – angelit (sølv)

Grinebideren – angelit (sølv)

449.00 kr.

Specifikationer

Grinebideren

Angelit passer godt til din lille grinebidder, fordi dens renhed understøtter det uspolerede og umiddelbare. Der er en mildhed over angelit, som bringer håb, harmoni og optimisme med sig. Den er derfor rigtig god til dit barn og til dig, der ønsker mere ro og positivitet ind i dit liv. Den sarte blå krystal siges at øge forbindelsen til englene og giver derfor bæreren en beskyttelse og følelse af harmoni. 

    • Glæde, positivitet og optimisme
    • Uspoleret kærlighed og renhed
    • Intuition og drømme
    • Håb, harmoni og beskyttelse
    • Stjernetegn: Fisk og tvilling

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden.

Yderligere produkt

De fine hjertevedhæng "Grinebideren" er sat på en sterling sølv anker kæde,  Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 45 cm vil være til en voksen/teenager og hvis du vælger 37,5 passer den bedst til en baby eller barn.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm