Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Den harmoniske – ametyst (sølv)

Den harmoniske – ametyst (sølv)

449.00 kr.

Specifikationer

Den harmoniske

Ametysten er en rigtig populær krystal at bære. Den bringer fred og balance og opfattes som en beskytter til den der besidder den. Den støtter dig i at finde ro og positivitet frem for at blive opslugt af negative tanker og mønstre. Har du et barn, der er hurtig til at sige pyt og som nemt finder en ro i bare at være, så deler han eller hun egenskaber med den smukke ametyst. Det kan også være du kan se, at både du og dit barn trænger til ro, forståelse og følelsesmæssig balance, i så fald, kan ametysten støtte dig i at opnå netop dette.

  • Fokus, kløgt og forståelse
  • Ultimative beskytter 
  • Emotionel balance
  • Renhed og ro
  • Stjernetegn: Jomfru, skytte, stenbuk, vandbærer og fisk

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden. 

Yderligere produkt info

De fine hjertevedhæng "Den harmoniske" er sat på en sterling sølv anker kæde,  Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 45 cm vil være til en voksen/teenager og hvis du vælger 37,5 passer den bedst til en baby eller barn. 

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm