Hjem » Shop » Halskæder » RAW halskæder » Chunky halskæder » Chunky kæde – rå solsten

Chunky kæde – rå solsten

875.00 kr.

Specifikationer

Den chunky kæde med rå solsten er ganske særlig. Den er en god støtte til dig, der har brug livsglæde og energi. De rå krystaller siges, at være mere kraftfulde og fremadstormende i deres energi end de polerede. Deres bearbejdningsproces har været mindre og dermed er de også tættere på hvordan moderjord skabte dem i deres fulde form. I sidste ende har det mest at gøre med, hvordan vi opfatter energien fra de forskellige krystaller og deres udformninger.

Rå solsten

Solsten forbindes med lykke og held. Den fremmer optimisme og entusiasme. Når du bærer solsten understøtter den dig i at vise dit rette selv. Solsten repræsenterer den Ra fra den egyptiske mytologi og Helios i den græske mytologi – begge guder forbindes med solen. Solsten er en maskulin sten og repræsenterer dermed Yan energierne rigtig godt. Yan er handling, livskraft og fremadrettet handlinger. Med alle de ting i mente er Solsten er rigtig god til dig, der har svært ved at sige nej.

  • Øger selvtilliden
  • Romantik, sensualitet og seksualitet
  • Vitalitet og selvværd
  • Chakra – Sakral Chakra og solar plexus chakra
  • Stjernetegn – Løve og vægt
  • Element – Ild og luft

Intentioner

Følgende er tre intentioner, der passer rigtig godt sammen med solstenen. Hvis du ønsker at bringe en intention ind i dit smykke, er du velkommen til at bruge disse:

  • Jeg hviler i min krop og jeg er stolt af den jeg er
  • Jeg er tilstrækkelig som jeg er og jeg har mere end nok at byde på
  • Jeg ser lyst på tingene og jeg tror på, at det bedste vil og skal ske

Yderligere informationer

Chunky kæde med rå solsten måler 50 cm i længden. Krystallen måler cirka 14-16 mm og er sat på et diskret vedhæng der hænger om låsen på den chunky, paper clip halskæde. Krystallen er unik idet de alle er forskellige, men minder om den du ser på billedet. Perfekt at bære sammen med flere halskæder. Halskæden er lavet i sterling sølv og efterfølgende guldbelagt, hvis du vælger "guld". Husk at passe godt på kæden, hvis du ønsker at forlænge forgyldningens levetid. Den tåler ikke, at du sover med den, bruger kemikalier som parfume eller creme, eller bader med den på.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

 

Yderligere information

Vægt 100 g
Kæde

Guld, Sølv