Hjem » Shop » Halskæder » RAW halskæder » Chunky halskæder » Chunky kæde med perlemor

Chunky kæde med perlemor

875.00 kr.

Chunky halskæde med den fineste perlemor perle. Halskæden måler 50 cm.

Specifikationer

Den chunky kæde med perlemor er en smuk manifestation af feminin elegance, designet til at omfavne din indre ynde. Perlemorperlen symboliserer fødsel, held og genoprejsning. Inspireret af Sandro Botticellis ikoniske maleri, "Venus Fødsel," bærer denne kæde med sig en dyb symbolik. Den chunky perlemor halskæde kan nemt bruges sammen med andre kæder for et lag-på-lag look

Perlemor

Perlemorens egenskaber strækker sig ud over sit æstetiske appel. Den tjener som en beskyttende og beroligende kraft, styrker intuitionen og fantasi, samtidig med at den hjælper med at minimere frygt ved at skabe balance i følelserne. Ifølge stjernetegn er denne kæde særligt forbundet med Krebs og Tvilling, og dens element er vand, mens den arbejder med solar plexus- og halschakraerne.

  • Ro og harmoni
  • Beskytter og beroliger
  • Øger din intuition og fantasi
  • Minimerer frygt ved at støtte dig i at finde balance i dine følelser
  • Stjernetegn: Krebs og tvilling
  • Element: Vand
  • Chakra: Solar plexus og hals chakra

Yderligere informationer

Chunky kæde perlemor måler 50 cm i længden. Perlemor vedhænget måler cirka 12-16 mm og er sat på et diskret holder, der hænger om låsen på den chunky, paper clip halskæde. Vær opmærksom på, at perlemor perlen er helt naturlig og derfor kan varriere i form og farve. Nogle af dem kan være mere flade på bagsiden, men det ser man ikke når kæden er på. Skriv meget gerne, hvis du ønsker et billede. Produktbilledet er et eksempel på halskæden. Du får en der minder meget om dog.

Perfekt at bære sammen med flere halskæder. Halskæden er lavet i sterling sølv og efterfølgende guldbelagt, hvis du vælger "guld". Husk at passe godt på kæden, hvis du ønsker at forlænge forgyldningens levetid. Den tåler ikke, at du sover med den, bruger kemikalier som parfume eller creme, eller bader med den på.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

 

Yderligere information

Vægt 100 g
Kæde

Guld, Sølv