Hjem » Shop » Beauty » Gua sha – grøn jade

Gua sha – grøn jade

80.00 kr.

Gua sha i den smukkeste grønne jade.

På lager

Specifikationer

Smuk gua sha i grøn jade bruges til at massere ansigtshuden nænsomt. Denne skønhedspraksis, der stammer fra det gamle Kina, har været hemmeligheden bag en strålende og ungdommelig hud i århundreder og siges at have en række fordele, herunder:

  1. Forbedret cirkulation: Brugen af gua sha siges at stimulere blodcirkulationen, hvilket kan hjælpe med at transportere næringsstoffer og ilt til huden og fjerne affaldsstoffer.
  2. Reduceret hævelse og inflammation: Ved at "skrabe" huden med et glat værktøj kan Gua Sha hjælpe med at reducere hævelse og inflammation, hvilket kan være nyttigt ved fx hovedpine eller ømme muskler.
  3. Afslapning af muskler: Processen med at skrabe eller massere huden kan hjælpe med at løsne stramme muskler og reducere spændinger.
  4. Stimulering af lymfedrænage: Gua Sha kan hjælpe med at stimulere lymfesystemet, hvilket kan bidrage til at fjerne toksiner og overskydende væske fra kroppen.

 

Denne gua sha er udført i smukt poleret grøn jade, som er en meget traditionelt brugt krystal som gua sha.Den kølige overflade af jade styrker hudens naturlige elasticitet og reducerer hævelse og inflammation. Med regelmæssig brug kan du opleve en forbedret blodcirkulation, hvilket fremmer en sundere og mere strålende teint.

Se blandt andet denne video som fint viser hvordan man bruger en gua sha i sin skønhedsrutine: youtube video

Gua sha grøn jade måler cirka 5 * 8 cm