Hjem » Shop » Halskæder » Mantra » Citrin mantra – Aad Puran Madh Puran (sølv)
Tilbud
Tilbud

Citrin mantra – Aad Puran Madh Puran (sølv)

620.00 kr.780.00 kr.

Specifikationer

Citrin mantra (sølv) halskæde med den smukkeste facetterede sten, der er designet til at bringe regnbuer ind i dit liv.

Kundalini Yoga

Designet er inspireret af Kundalini yogaen - en gren af yogaen, som har eksisteret fra 1000-500 år før vor tidsregning. Filosofien bag Kundalini yoga er, at vække sit højere selv, og at vi alle er født med en guddommelig energi, der starter fra bunden af rygsøjlen. Kundalini betyder på sanskrit "Snoet Slange" og det er op til os - med hjælp fra Kundalinien - at vikle denne slange ud og dermed vække vores højere selv. Det drageformede vedhæng er inspireret af den energi, der starter i sakralen og bevæger sig opad de syv chakraer.

En del af Kundalini yogaen består af en række mantraer, der støtter op om den guddommelige energi. Jeg har specifikt udvalgt mantraerne så de passer sammen med krystallens energi, så de støtter op om din energi på bedste vis.

Aad Puran Madh Puran

Mantraet støtter dig i at genkende dig selv, som det perfekte væsen du er. Det bringer glæde ind i dit liv og det fejrer dig som et komplet menneske. Den støtter dig i at leve i nuet og finde glæde her. Du har altid og vil altid være perfekt - lige som du er.

Aad Puran Madh Puran: ”Perfekt i starten, perfekt i midten og perfekt i slutningen - guddommelige, skabende væsen”

Du kan lytte til mantraet her  og læse mere om det smukke mantra her

Citrin: Bringer glæde, kreativitet og viljestyrke. Citrin har en positiv og lys energi, som samtidig bringer styrke. Minder dig om, at du skal huske at leve et helt liv - som du ønsker det skal være. Citrin står for kreativitet og styrke. Den er meget alsidig og smuk i energien.

.

Yderligere informationer

Citrin mantra (sølv) vedhænget er sat på en kæde i sterling sølv, der er genbrugs og fair trade. Krystallen er skåret og poleret i hånden, hvilket bringer den charme og giver den liv. Herefter er den sat i en holder (der også er lavet i hånden) af forgyldt sølv, der er sat på en kæde. Til smykket følger der et lille kort hvor du kan læse mere om krystallen og mantraet. Citrinen har små inklusioner, så du kan forvente en halskæde med meget dybde og liv.

Yderligere information

Længde

50 cm, 65 cm