Hjem » Shop » Krystaller » Venskab krystalsæt

Venskab krystalsæt

110.00 kr.

Ikke på lager

Specifikationer

Venskab krystalsæt er et sæt med tre smukke krystaller, der er en god støtte til at få mennesker endnu tættere sammen. Jeg har samlet krystallerne med ønsket om, at I sammen om dette krystalsæt kan sætte smukke intentioner for Jeres forhold. Sættet kan bruges også med fordel bruges som parforhold krystalsæt.

Køb eventuelt to krystalsæt sammen så I begge har hver Jeres krystaller, som kan minde Jer om Jeres smukke forhold sammen. Krystallerne er fine sammen eller hver for sig.

Venskab krystalsæt består af følgende tre krystaller:

Akvamarin: Støtter i, at I sammen kan få en flydende kommunikation og altid kan fortælle hinanden Jeres inderste sandhed med forståelse for hinanden.

Herkimer Diamant: Nem at programmere med alle typer for intentioner. Det siges, at når man programmere to herkimer diamanter med samme intention, hører de to krystaller sammen om at støtte Jer begge to op og at I på den måde altid er forbundne.

Rosenkvarts: Den ultimative kærlighedskrystal. Bringer kærlige energier så I altid føler Jer elsket og holdt. Støtter i at finde forståelse og empati for hinanden.

 

Yderligere informationer om krystalsættet

Sammen med de fire smukke krystaller følger der også et kort med beskrivelser og et forslag til et ritual, som du kan bruge sammen med krystallerne for at få det fulde udbytte af krystallernes fine energi. Krystallerne kommer i en økologisk stofpose til en værdi af 25 kroner.

Se også de krystal smykker jeg skaber ved at klikke på dette link