Hjem » Shop » Halskæder » RAW halskæder » Rå bjergkrystal halskæde (8)

Rå bjergkrystal halskæde (8)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Specifikationer

Bjergkrystal halskæde, unik og noget ganske særligt. Denne smukke krystal kendes også som master healeren, der nemt kan programmeres fordi den er så alsidig. Den vokser i små spidser og er på vej igennem mange millioner af år. Bjergkrystallen er en krystal, der bringer lys ind i dit liv og støtter dig i din spirituelle rejse. Hvis du bærer bjergkrystallen sammen med andre krystaller, vil bjergkrystallen være med til at højne de andre krystallers energi. Alle krystallerne er som de blev skabt af moder jord. Dermed er de også alle unikke og hver sin egen. Den eneste behandling, de har modtaget, er at de har fået boret et hul igennem øverst, for at kunne hænge på en kæde. Du har muligheden for selv at vælge netop din bjergkrystal, som du ønsker, men der er kun 1 af hver. Ingen er perfekte, men alle er de ganske særlige, lige præcis som de er. De varierer mellem 3-5 cm i længden. Bjergkrystallen er sat på en genanvendt sterling sølv halskæde, der er fair trade certificeret.

 • Harmoni og healing
 • Klarhed
 • Rensning af stagnerende og negative energier
 • Forbinder din ydre og indre verden
 • Forbedrer din koncentration
 • Forstærker andre krystallers vibrationer
 • Stjernetegn: Alle
 • Chakra: Alle, men særligt krone chakraet
 • Element: Alle (Ild, luft, jord og vand)

OBS - bjergkrystallerne er unikke og helt sine egne - de er ikke behandlede og derfor rå i deres udtryk. Hvis du ønsker flere billeder før du bestiller, så skriv en besked til mig.

Intentioner

Jeg har skabt 3 intentioner, du kan bruge, hvis du ønsker, at programmere din bjergkrystal halskæde

 • Jeg slipper alt, der ikke længere tjener mig og ser i stedet med kærlighed på alt jeg har lært
 • Jeg er beskyttet og holdt af højere magter og kan derfor klare hvad end jeg ønsker
 • Når jeg opfanger negative energier og udtryk udefra, formår jeg at beskytte mig mod dem, med rene og kærlige energier

Yderligere produkt info

Halskæden er lavet af genbrugs sterling sølv 925. Hvis du ønsker guld er den herefter forgyldt med 2 micron 24 karat guld. Det er en 4 gange mere end man normalt forgylder smykker, så den er holdbar. Når du bærer dine forgyldte smykker, skal du alligevel vide, at forgyldningen vil falme og blive mere og mere sølv. Du kan dog forlænge forgyldningen ved at undgå at bære halskæden når du er i bad, dyrker sport eller sover. Slidtage af forgyldningerne betragtes ikke som en reklamation. Jeg laver halskæden når du bestiller den, så skriv endelig til mig, hvis du har et specifikt ønske til farven på krystalvedhænget – alle krystallerne er naturlige. Derfor vil du også kunne se hvad nogle ser som uperfektheder og jeg ser som uniqueness – sådan er vi mennesker også og det er hvad der gør smykket specielt.
Du kan vælge afslutningen på kæden til at være traditionel eller med en justerbar lukning, hvor du kan ændre længden af kæden med en lille silikone perle. Du kan se lukningerne på et af billederne
Se og så andre krystalhalskæder - fx kan du se SAGA kæderne her

Yderligere information

Længde

45 cm, 65 cm

Lukning

Justerbar, Traditionel

Kæde

Guld, Sølv