Hjem » Shop » Halskæder » Hjerte halskæde » Beskytteren – Obsidian hjerte halskæde

Beskytteren – Obsidian hjerte halskæde

449.00 kr.

Specifikationer

Obsidian er lava, der har gennemgået en meget hurtig nedkøling og på den måde gennemført et materiale, der minder om sort glas. Det er en meget beskyttende krystal, der er god at bære, hvis du ønsker at minimere negativ energi og invitere mere positivitet ind i dit liv. Obsidian kan støtte dig i at føle dig tryg i en verden, der ellers kan virke usikker.

Hjerternes betydning

De små hjerter er lavet af smukke krystaller og besidder på den måde de egenskaber, der associeres med de enkelte krystaller. Hvert vedhæng repræsenterer noget forskelligt, men alle har de det tilfælles, at de giver støttende og smukke energier, til den der bærer den om halsen. Hjertet symboliserer alle de skønne egenskaber, der også er tilstede i dit barn og på den måde kan du bære lidt af den energi dit barn også deler ud til verden. 

Yderligere produkt info

Vedhænget er sat på en sterling sølv anker kæde,  Alle krystallerne er naturmaterialer, der ikke er behandlede, hverken med unaturlige farvetilførelser eller ved kemiske behandlinger. Du skal derfor vide, at der kan være enkelte aftegninger i nogle af stenene, der er med til at understrege hvor unikke de hver især er. 45 cm vil være til en voksen/teenager og hvis du vælger 37,5 passer den bedst til en baby eller barn.

Jeg forhandler også smukke krystaller i høj kvalitet - finde dem her

Yderligere information

Vægt 150 g
Længde

37,5 cm, 45 cm

Kæde

Guld, Sølv