Hjem » Shop » Krystaller » Herkimer diamant

Herkimer diamant

35.00 kr.

På lager

Specifikationer

Herkimer Diamanten er den hårdeste form for kvarts der findes. Den er opkaldt efter Herkimer County i New York, hvor de blev først opdaget i 18. århundrede. Selve krystallen er dog op til 500 millioner år gammel. Den er klar med og har små petrolium inklusioner og har dobbeltspidser.

Rå Herkimer diamant med petrolium Inklusioner er stærke spirituelle redskaber. Herkimer Diamantens højfrekvente energi forbindes med det åndelige øje og det indre selv, hvilket giver klarhed og indsigt. Petrolium inklusionerne tilføjer en ekstra dimension af mystik og beskyttelse, idet de siges at styrke din spirituelle forbindelse og skabe en skjold af beskyttelse omkring dig.

Selvom herkimer diamanten først officielt blev opdaget i det 18. århundrede er der flere historiske optegnelser, der viser, at herkimer diamanten har været brugt og beundret af native americans til fx værktøj og talismaner og har beskrevet krystallen, som en "spirit stone"

  • Stærk manifester
  • Klarhed og forståelse
  • Balance
  • Stjernetegn: vægt
  • Chakra: Krone chakra
  • Element: Luft

Herkimer diamant i par

Parmeditation: Nogle mennesker vælger at meditere med to Herkimer Diamanter samtidig. De kan tage en i hver hånd, fokusere på deres intention og visualisere en strøm af energi, der flyder mellem de to krystaller, mens de arbejder sammen om at forstærke intentionen. Parprogrammering: Parprogrammering indebærer at programmere eller sætte en intention i to Herkimer Diamanter, som derefter kan arbejde sammen for at forstærke intentionen. Man kan holde dem sammen, fokusere på intentionen og oplade dem med en ønsket energi.

Intentioner for Herkimer diamant

  1. "Jeg fordyber mig i klarhed og ser min vej tydeligt."
  2. "Jeg omfavner min indre styrke og skaber positive forandringer i mit liv."
  3. "Jeg er beskyttet af universets kærlighed og står stærkt i ethvert kryds."

Yderligere informationer

De rå herkimer diamanter måler mellem 1-3 cm. Vær opmærksom på, at hvert krystal er unik og vil have sine egne skønhedspletter og inklusioner, der er en påmindelse om naturens skønhed